Echipa (Aducătorii de voie bună)

Cine suntem?..o mana de oameni veseli si inspirati de viata – de culorile cerului cand se schimba norii intre ei, de soarele rasarit sau alunecat printre dealuri, de rasetele copii lor ziua in amiaza mare, de frunzele care cad alene pe strazi si fosnesc sub priviri, de zgomote si linisti, de culori si umbre, de personaje nestiute care abia asteapta sa fie imbracate in straiele vazutului. 

Suntem o mana de oameni rasariti de niciunde, dar inimosi si cu mare drag de oameni mari si copii si care nu ne dam in laturi in a da aripi viselor noastre. Fiecare a venit cu un „bagaj” la subtioara sau cu o idee in buzunar, unii doar cu pensulele si culorile si mult chef de joaca, altul cu atele colorate si multe panzeturi de cusut, altul cu tolba plina de instrumente sa ne provoace la calatorii senzoriale, si alti si altii si altii cu povestile spuse si nespuse pentru a fi inventate de voi. 

Si pentru ca ne place sa ne jucam, am inventat niste ateliere-intamplari la care va invitam si pe voi. Nu e nimic complicat. Totul e simplu. Sunt ca niste calatorii din care culegem experiente, invatam despre noi si lume, comunicam mai bine, ne facem prieteni si chiar ne descoperim pasiuni si talente.


ANDREEA STEFAN
PSIHOLOG 
TRAINER IN FORMARE PE COMUNICARE NON VIOLENTA


Andreea este un om cald care ti se lipeste de suflet. Zambetul ei este sincer, asa ca "te lasi" cu toata increderea pe mana ei. 

"Eu sunt Andreea si cel mai mult si mai mult pe lumea asta imi place sa ma joc". Asa ma prezinta Andreea copiilor. 

Parintii ar mai putea sa stie ca Andreea a terminat si masterul de Psihoterapie Experientiala, a lucrat cu copii cu dizabilitati in cadrul unei asociatii, si a fost instructor Fastrackids timp de 4 ani. 

Este in echipa noastra de 2 ani, - impartasind aceleasi valori si visuri privind educatia informala a copiilor.  

"M-am jucat, am experimentat, am gresit si am invatat alaturi de copii de toate varstele, de la 6 luni la 12 ani. Dar experienta semnificativa si transformatoare pentru mine este aceea de a fi mama. Mama Maiei, a lui Calin si mai nou a lui Darie. Ei ma inspira, ma bucura, imi intind limitele, in relatia cu ei cresc si evoluez, ei imi amintesc (atunci cand uit) ce este cu adevarat important in viata mea. "


ADRIANA TITIENI
Actrita

Pe Adriana  am intalnit-o acum cativa ani, in studiourile Itsy Bitsy, ma invitase sa ii vorbesc despre MOMO si educatia alternativa a copiilor. Ne-am conectat instant, si de atunci a inceput o frumoasa prietenie! Stiam despre ea ca este actrita, alegandu-si teatrul din pasiune; iar daca in 2001 termina UNATC-ul, in 2008 si-a dat doctoratul cu un tratat de pedagogie in arta actorului. Asa a ajuns sa fie profesor de Arta Dramatica la Facultatea de Pshihologie si Stiinte ale Educatie, in cadrul Masterului de Pedagogii Alternative. Iar de putin timp este Consilier de orientare in cariera in cadrul SNSPA.

Apoi am aflat ca din 2006 este realizator de emisiuni radio, este autoarea mult indragitelor Meditatii pentru parinti de la Radio Itsy Bitsy, iar in prezent este la Radio Romania Actualitati. Tot din 2006, Adriana si-a descoperit o alta vocatie a personalitatii sale, lucrul cu copiii, experimentand in cadrul Atelierelor pentru copii de la Itsy Bitsy si la Scoala de Duminica (UNATC IL Caragiale)

Din aceasta toamna, Adriana s-a alaturat echipei calde si vesele din Lumea lui MOMO, pentru a le darui copiilor experiente catre dezvoltarea lor personala si emotionala, prin intermediul artei teatrale.


Ana Maistru
Artist plastic/Trainer de educatie vizuala


"Eu sunt Ana, m-am alaturat lui Momo in urma cu un an,  'si imi place sa ma joc ""de-a pictura" cu cei mici. Iubesc pictura si imi place sa insufletesc viata prin arta, joc si imaginatie, gata să-i conving și pe ceilalți cât de minunată este. De aceea, am absolvit facultatea și master-ul în pictură în cadrul UNA București, iar acum ofer cu multă bucurie cursuri de pictură celor interesați să-și dezvolte gândirea creativă prin forme și culori."


Asa isi incepe Ana scurta prezentare. Noi am mai adauga ca atelierele Anei sunt pline de povesti inventate si imaginate, sunt vii, colorate si interactive. Se rade mult si se exploreaza arta cu toate simturile, texturile, formele si culorile. In plus lucreaza cu copii de toate varstele de multi ani, asa ca si-a format o metoda originala de lucru.

Este un prieten bun pe care te poti baza oricand. Fire curioasa, aventuroasa dornica sa exploreze alaturi de copii cele mai nebunesti idei. Cu Ana inveti sa pictezi, dar si sa te distrezi. Asta este Ana, colega noastra si prietena ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu