joi, 25 mai 2017

Tabara de Familie cu Lumea lui MOMO

Un șirag de trairi
Program de conectare, joacă și iubire pentru familii
oferit de Lumea lui MOMO 
în parteneriat cu Asociația pentru Comunicare Non-Violentă


2-8 iulie 2017 - sold out
16-22 iulie 2017 - sold out
27 august-2 septembrie 2017 - 2 locuri disponibile


Toate poveștile încep cu a fost odată. Așa inceput și a noastră acum mai bine de 5 ani. Astăzi am ajuns un șirag de oameni, un șirag de vise, un șirag de copii veseli, un șirag de părinți împliniți un șirag de gănduri, un șirag de intămplări neîntămplătoare, un șirag de genunchi juliți, un șirag de emoții, un șirag de lacrimi de veselie sau adunate un pumnișori, un șirag de ceaiuri băute impreună, un șirag de povești dăruite și ascultate, un șirag care speram să nu se termine niciodată...și să apara mereu acel Menestrel care impreună cu voi, să o duca mai departe.

Avem din nou emoții. Suntem mai aproape cu 6 luni de cea de-a 6 a ediție "În tabără cu Familia" @Momo și ne pregatim pentru a vă oferi un spațiu plin de oportunități de conectare cu sine, cu cei dragi vouă, cu natura și comunitatea în care ne vom strănge.

Vă poftim ca timp de 7 zile să vă deconectați total de la ritmul vietii noastre cotidiene, pentru a vă conecta șreconecta cu energia benefica a jocului cu bucuria de a fi și a fi împreună.

Dorim să vă încurajăm să conștientizați lucrurile frumoase din viata voastră, să constientizați darul cel mai pretios pe care il aduce fiecare membru al familiei voastre,  IUBIREA.

Așadar,
 • Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp. 
 • Ne vom juca intre noi, vom râde mult, ne vom rostogoli pe deal și fân proaspăt cosit
 • Vom descoperi cele mai nebanuite insușiri ale ființei noastre conectăndu-ne la partenerul nostru
 • Vom socializa între părinți care seamănă cu mine și cu tine, poate că vom lega noi prietenii.
 • Vom cerceta cu ochiul, cu pasul, cu bicicleta, cu sufletul împrejurimile unice ale Plaiului Domnesc
 • Vom pedala pe cușmele dealurilor și prin umbra pădurilor
 • Vom călări pe cei mai sprinteni căluti de munte aduși din Tirolul Italiei
 • Vom găti sub cerul liber bunătăți care ne fac mai viguroși și plini de energie
 • Vom participa la intălniri doar pentru noi, parintii, facilitate de Monica Reu și Ian Peaty, traineri certificati de Non Violent Communication International Organization
 • Vom fi impreună, simplu și autentic!
Vărstele potrivite ale copiilor

Dacă au deja 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si 10 ani este locul potrivit pentru ei și voi. Programul nostru e bine găndit să ofere timp dedicat pentru voi împreună, timp doar pentru copii, timp pentru tine și partenerul tău. Și e important să fie la vârsta cand poate ramane fara părinți pe o durată de 2 ore alături de alți copii la joacă. Fără să se simtă speriat.

Logistic vorbind...
 • avem 2 sesiuni 2-8 iulie si 16-22 iulie
 • ne intalnim cu 19 familii in fiecare sesiune
 • locul unde ne jucam: pe culmea unui deal de langa satul Runcu intr-un colt de rai verde, insorit si inca salbatic, la doar 2 ore de Bucuresti, pe care il poti explora la pas, calare sau pe bicicleta. Se numeste Potcoava, si este locul unde te poti lasa liber sa simti cum TU devii NATURA. www.potcoava.ro
 • vei avea 6 nopti de cazare in camere duble, in Pensiunea si Cabana Potcoava
 • 3 mese pe zi pentru fiecare, 2 gustări cu fructe și dulce sănătos preparat in casă
 • optiuni culinare pentru vegetarieni, lacto vegetarieni si non-vegetarieni
 • ne pregatim cu 5 traineri inimosi din familia noastra, care vor avea grija ca nevoile voastre de relaxare, joaca si conectare sa fie implinite
 • Centru de echitatie Potcoava ne ofera antrenori certificati pentru calarie - copiii sa se simta in siguranta
 • programul va cuprinde drumetii, calarie*, ateliere de joaca si imaginatie pentru copii, sezatori pentru parinti, jocuri copii-parinti, biciclit pe carari de munte etc
 • o serie de 5 workshopuri "Ascultare și empatie in familie" dedicate tuturor relatiilor de iubire din viata noastră,  facilitate de Monica Reu, Ian Peaty si Mira Loghin
*Nota - pachetele de calarie nu sunt incluse in costul taberei


DETALII DESPRE SERVICIILE DE CAZARE ȘI MASĂ - PENSIUNEA POTCOAVA


Gazda celor 7 zile în care ne vom petrece o parte din vacanță de vară este Pensiunea Potcoava, localizată in Satul Brebu, Comuna Runcu, la numai  2 ore de condus fata de Bucuresti, pe drumul vechi catre Sinaia, venind dinspre Targoviste, cocotata pe culmea unor dealuri, departe de civilizatie, deseuri, noxe sau zgomote urbane.

Povestea acestei pensiuni s-a nascut in jurul pasiunii pentru cai si pentru natura, asa ca dincolo de spatii generoase de cazare, joaca, masa, drumetie si relaxare, avem la dispozitie 10 caluti de munte bine antrenati sa urce pantele la pas sau galop! Avem o bucatarie de vara umbrita unde ne putem aduna in amiezile tarzii la un ceai rece, un loc de joaca pentru copii, pajisti de stat la soare si alergat .

Mesele sunt pregatite de personalul complexului pe baza unul menu alcatuit de noi, painea se face in casa si este coapta in cuptor cu lemne. Mancarea noastra va fi gatita pe principii alimentare sanatoase, majoritatea ingredientelor vor fi integrale, fara zahar alb si brun, fara faina alba si produse alimentare industrializate. Fructele, legumele, lactatele vor fi aduse de la producatorii locali.

Avem 2 optiuni pentru cazare, care se vor ocupa in functie de solicitarile voastre, in ordinea finalizarii procesului de inscriere si plata.

Cazare pensiune (camere spatioase cu 2 paturi, cu mobilier din lemn natur, cu bai in camera generoase, pat suplimentar la cerere oferit gratuit): 
 • disponibilitate: 13 famili
Cazare la cabana (camere proaspat construite si decorate, cu mobilier din lemn natur, vedere in padure, baie comuna la 2 camere, pat suplimentar la cerere oferit gratuit)
 • disponibilitate: 6 familii
Prețurile pachetelor de tabără se diferențiaza in functie de componența familiei și tipul de cazare ales, cu toate serviciile menționate mai sus inclusiv workshopurile susținute de Monica Reu și Ian Peaty. Preturile vor fi oferite fiecărui solicitant în parte, în urma unui email trimis la lumealuimomo@gmail.com

Este bine să ştiţi că am început deja înscrierile şi mai avem loc pentru 22 familii, Iar locul il retinem de indata ce ne-ati returnat formularul de participare si ati achitat avansul. Este bine sa stiti de pe acum, ca avansul platit nu este returnabil.

Dacă v-am facut cel putin curiosi, scrieţi-ne (lumealuimomo@gmail.com) şi vă povestim inclusiv despre toate costurile implicate pentru această călătorie în pentru familie. 

Zâmbetele, veselia, atenția și grija, povestile de impărtășit, trăirile, pasiunea vi le dăruim cu mult drag din partea casei!

Cum vă inscrieți
 • ne trimiteti un email pe adresa lumealuimomo@gmail.com
 • ne detaliati componenta familiei, varste copii etc
 • va trimitem un email cu pachetul vostru financiar
 • primiti ulterior, formularul de inscriere pe care il returnati completat
 • achitati avansul in 24 de ore de la trimiterea formularului
 • primiti confirmarea locului rezervat

Spor la ÎMPLINIRE si TIMP DE CALITATE IMPREUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu