vineri, 2 decembrie 2011

O duminica cu poveste, turta dulce si mult cantec!

APOLODOR - calatorii, cantece si povesti cu Ada Milea si Radu Banzaru
Duminica 11 Decembrie 


Incepem dimineata in Atelierul de Turta de Dulce, de la 10.30 - 12.00 framantam si coacem turta dulce cu Maestru nostru - Marius - Omul de Turta Dulce, ca doar ne pregatim de Craciun asa-i?..nitelus mai spre amiaza, pe la orele 12.00 ne asternem la povesti, ceai, muzica cu Ada Milea si Radu Banzaru. 
Cine e Apolodor? Un simpatic pinguin care canta la cor, se trezeste intr-o dimineata cu un mare dor pentru fratiorii lui din Labrador. Cu privirea lui trista si cu bagajelul facut, se asterne pe drumul care sa-l duca inapoi la familia sa. Apolodor calatoreste si se intalneste cu: Suzi Camila, talharul din Connecticut, capitanul de vas, savantul, profesorul din Uruguay, cu uraganul, desertul si alte zgomote. 
Muzica semnata de Ada Milea. Spectacolul dureaza 45 minute 
Locuri limitate!!!!! Pret: 25 lei/persoana, copiii pana la 7 ani au intrarea gratuita.
Pentru bilete, rezervari, detalii va rugam scrieti-ne la lumealuimomo@gmail.com sau sunati la 0723.565.113 (mira) si 0723.397.871 (oana)


Atelierele Familiei de Aluaturi si Copturi
Parinti & copii se cocaresc, prajituresc si veselesc!

Turta Dulce de casa..arome de scortisoara si vanilie..in prag de Craciun!! 
Hai sa framantam impreuna, sa ne umplem de faina din cap pana in picioare, sa radem cu gura pana la urechi, sa ne modelam fiecare turtita si sa-i punem ochi si gura si apoi sa sedem sa ne infruptam din minunile iesite din cuptor si mainile noastre.
Haideti sa descoperim reteta unei duminici impreuna, simple dar fericite! Pentru parinti si copii, in fiecare Duminica intre orele 10.30-12.00.

Rezerva-ti un loc pentru 11 decembrie la ora 10.30, la Atelierul Turta Dulce . Suna la 0723.565.113 sau scrie-ne pe lumealuimomo@gmail.com


Omul de turtă dulce: Marius Tudosiei, asistat la nevoie de Toba de Tinichea : Mira Loghin
Tarif special pentru data de 11 Dec:  30 lei/ adult, 15 lei/ copil (inclusiv ingredientele, demonstratia, framantatul, coptul si distractia! reteta..si papatul din partea casei :-)

 1 copil +mama&tata (3 persoane) - 70 lei, 2 copii + mama&tata - 80 lei (4 persoane)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu