luni, 11 iunie 2012

Atelier de Gatit Vegge-Kreativ - Catalorie pe Mediterana partea a 2 a

De curand, cineva imi spunea ca acordam prea mult interes felului in care ne hranim facand pledoarie pentru mancarea "bio" ,  "sanatoasa"  si fara proteina animala, caci aceasta noua preocupare a oamenilor tinde sa acapareze tot, inclusiv timpul. Este intr-adevar minunat, sa aduci astazi in cosul de la piata toate culorile, formele si aromelee verii, alese cu grija din gradini sanatoase sau chiar sa iti incropesti in fata casei o mica gradina chiar si pentru cateva fire de patrunjel. A gati sanatos  dar mai ales cu drag,  este o responsabilitate fata de sanatatea familiei tale, este o bucatica din iubirea pe care le-o porti; felul in care iti hranesti copiii inca de mici, pune o amprenta solida pe dezvoltarea lor armonioasa si sanatoase de mai tarziu. In plus sa treci prin toate cele 4 anotimpuri bucurandu-te de hrana verde este o mare mirare a vietii, dar si o bucurie continua.Caci hrana bine aleasa si pregatita inseamna VIATA, si chiar viata frumoasa.
Saptamana aceasta, va astept in Atelierul meu de gatit Vegge -Kreativ sa pregatim impreuna 2 aperitive, un fel principal si un desert delicios si sanatos.  Vom gati cu ardei, ceapa, usturoi, ardei, castraveti, rosii, vinete, avocado, naut, sare de mare, samburi de migdale, quinoa, susan, verdeata, varza, paste integrale...si caaaapsuni si cu tot ce camara ma va inspira..Va astept, joi 14 iunie de la 19.00 trecute fix.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu