marți, 26 februarie 2013

Hai cu mic si mare sa facem martisoare


(2 grupe)
Atelier de creativitate, joaca si voie buna pentru mamici si pitici (2-3 ani) 
cu Viorica Pintilie

Si noua ne plac martisoarele sunt vesele si ne bucura cand le purtam sau le oferim, iar un spiridus poznas ne spune ca si voua :-) ... fir alb impletit cu fir rosu, cu multa iubire si zambete saltarete. Sambata aceasta va invitam sa le mesterim impreuna, sa ne jucam si sa cantam ca a venit primavaaaaraaaa!! Iar unde nu stim noi, ne ajuta mami sau tati!

Doar 8 locuri disponibile pe fiecare grupa, va rugam sa rezervati si sa confirmati din timp participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 16.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior.
Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. 
Durata 60 minute. Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix. 

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi. Plata se poate face cash la. sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau in avans in cont bancar. Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe si sunt pe lista de asteptare

Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier de sambata, iata care sunt variantele: 180 lei - 4 intrari (abonament valabil 2 luni) 320 lei - 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu