marți, 3 decembrie 2013

Ingerasi de adus Lumina-n casa - Atelier de creat decoratiuni pentru Craciun (grupa 4-12 ani)

Sambata 7 decembrie, ora 11.30
cu Oana Berenecher

Timpul trece cu repeziciune si uite acusa ne trezim in Ajunul Mare, fara sa izbavim toate cele. Si cum pregatirile de Craciun, stau doar in manile noastre, caci cine sa le mai opreasca, dupa ce au pornit de-a valma, din inima inimii, din suflet. Acum ca am gatat, Calendarul de Craciun, i-am mesterit si scrisoarea Mosului, am pus graul la incoltit de Sf Andrei, intre timp a mai venit si Mos Nicolae, ce-ar fi sa incepem sa gatim casa de sarbatoare?

Asa ca vom confectiona impreuna un ingeras de atarnat la fereastra sau in camera noastra, sa ne aminteasca ca nu suntem niciodata singuri.

Bunaoara, asa cum stiti avem locuri numarate, rogu-va sa va inscrieti din vreme daca doriti sa apucati un locsor. Iar daca se intampla sa fim prea multi, retineti ca incepand cu 7 decembrie, in fiecare sambata si duminica dupa amiaza, ne gasiti la Mall Baneasa si Mall Promenada, la invitatia Librariei Carturesti.

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60-70 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul). 
(10% reducere pentru  frati) 

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la l la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.

In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email. 
Detalii la telefon: 0723.565.113  
Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu