luni, 1 decembrie 2014

Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun - premiera!!

Momolino - teatru si povesti pentru copii prezinta 
PREMIERA SPECTACOLULUI DEDICAT CRACIUNULUI 
Rabdarica si Mofturica salveaza Noaptea de Ajun 
DUMINICA 7 DECEMBRIE, ORA 12.30 Clubul Taranului
cu participarea extraodinara a lui Mos Craciun



O poveste de Craciun inspirata din imaginatia copiilor in care jocul devine realitatate si realitatea o joaca, un spectacol din care nu va lipsi si mut asteptatul Mos Craciun.

E noaptea de Ajun. O noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil. 

Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun, iar de aici surprizele ne insotesc in poveste la tot pasul. 

Va darum un spectacol vesel, cald si jucaus, pentru oricine crede in Magia Craciunului. Un o poveste de Craciun in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte. 

Distributie: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
Regie si adaptare text: Oana Rasuceanu 
Idee si concept: Mirela Loghin 
Scenografie si costume: Doina Pop 
O productie MOMOLINO si Lumea lui MOMO 

Pret billet: 25 lei/persoana. Copiii sub 3 ani tinuti in brate de parinti , nu platesc bilet. La acest spectacol se pot face rezervari, doar cu 2 zile inainte de spectacol, in limita locurilor ramase libere, la email lumealuimomo@gmail.com. Spectacolul are loc la Clubul Taranului, duminica 7 decembrie la ora 12.30

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua online www.iabilet.ro, dar si in punctele fizice de vanzare din Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica - Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100,
dar si in reteaua online www.eventim.ro  si punctele de vanzare din toate Librariile Humanitas si Carturesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu