marți, 8 decembrie 2015

În așteptarea Crăciunului - Răbdarică si Mofturică salveaza Noaptea de Ajun

Duminica 20 decembrie, 2015
Clubul Tăranului
doua reprezentatii, ora 11.00 si 12.30

E noaptea de Ajun. O noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil. Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun, iar de aici surprizele ne insotesc in poveste la tot pasul.

Un spectacol vesel, cald si jucaus, dar mai ales educativ pentru oricine care crede in Magia Craciunului. Un spectacol in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte.

Distributie: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
Regie si adaptare text: Oana Rasuceanu
Idee si concept: Mira Loghin
Scenografie si costume: Doina Pop
O productie MOMOLINO si Lumea lui MOMO

Avem doua reprezentatii, de la 11.00 si 12.30

Pret billet: 25 lei/persoana.. La acest spectacol se pot face rezervari, doar cu o zi inainte de spectacol, in limita locurilor ramase libere. Biletele se vand si inainte de spectacol doar in limita locurilor ramase libere. Nu se vor spectatori peste capacitatea locurilor disponibile pe scaune.

Spectacolul are loc in sala de spectacole a Clubului Taranului - Muzeul National al Taranului Roman, Intrarea Monetariei (in curtea unde se tin targurile taranesti)

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua online https://www.iabilet.ro/bilete-rabdarica-si-mofturica-salveaza-noaptea-de-ajun-23831/ dar si in punctele fizice de vanzare din Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica - Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

__________________________________________________

Cum ne comportam in sala atunci cand venim la spectacolele MOMOLINO de la Clubul Taranului ?

- Va rugam verificati disponibilitatea locurilor inainte, la telefonul pus la dispozitie, pentru evita supraglomerarea salii. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor.
- Ajungeti la ora corecta, de preferinta cu 15 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor in sala intarzie.
- La intrarea in sala exista cuiere, unde va incurajam sa va lasati hainele groase. Este neplacut si inconfortabil sa le tineti cu voi pe scaun.
- Primele 4 randuri din fata scenei sunt rezervate exclusiv copiilor. Adultii vor ocupa locurile de la randul 5 in spate, precum si adultii care aleg sa isi tina copiii in brate. Nu se vor face exceptii.
- Pastrati libere cele 3 culoare de acces in sala si nu ocupati mesele de sprijin. Eventual pot fi folosite pentru a va lasa hainele, daca cuierele de la intrare sunt pline.
- Odata ce ati intrat in sala, va rugam sa va ocupati locurile si sa ramaneti acolo pana la inceperea spectacolului.
- Inainte de spectacol, va rugam sa inchideti telefoanele mobile sau sa le treceti pe modul silentios. Nu lasati in mana copiilor telefoane sau alte aparate electronice in timpul spectacolului.
- Pastrati cu voi doar sticla de apa. Rontaielile, fructele se pot consuma doar inainte sau dupa spectacol. E foarte posibil sa li se faca pofta si altor copii, in plus zgomotul produs ii poate deranja pe cei din jur.
- Odata ce spectacolul a inceput, nu se mai poate intra in sala. Valabilitatea biletului se pierde, si ne bucuram sa va revedem la o reprezentatie viitoare.
- Pentru ca fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de spectacol in liniste, sa auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ati ramane pe locurile voastre pana la final si ati evita sa vorbiti.

Credem ca, daca vom reusi impreuna sa le respectam intr-un spatiu in care se face teatru, contribuim intr-un mod valoros la educatia copiilor nostri si le aratam actorilor cat ii apreciem pentru emotiile frumoase pe care ni le aduc, pentru zambete, pentru stari, dar mai ales pentru mesajele care ne cresc intr-un mod special pe noi si pe copiii nostri.
Va multumim!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu