miercuri, 22 iunie 2016

Vine vacantaaaa, cu trenul din Frantaaa!! - ultimul eveniment-atelier din aceasta vara

recomandat copiilor de la 2 la 5 ani
Sambata 25 iunie, ora 11.00
cu Adina Cosac si Oana Bernecher


Vine vacantaaaa cu trenul din Frantaaaa… nu-i asa ca va suna cunoscut refrenul ? A mai ramas atat de putin timp pana la vacanta si stim ca si voi sunteti bucurosi si nerabdatori, la fel ca noi.

Si cum MOMO ramane si in aceasta vara un spatiu al ragazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit, va invitam sambata 25 iunie la ora 11.00 sa ne urcam impreuna in Trenul vacantei, sa calatorim prin fiecare camera si coltisor din casuta lui MOMO, sa fim curiosi si sa radem mult, sa mancam cirese..si sa ne luam la revedere cu bucurie de la casuta din Cobalcescu care ne-a iubit si gazduit timp de 5 ani.

Va propunem o joaca de inceput de vara, in care copilul vostru invata sa se bucure cu adevarat, cu sens de un miez de activitati "suculente" : astfel pentru a porni in calatoria noastra imaginara catre cea mai intinsa si aurie plaja din lume, vom avea nevoie mai intai sa ne construim o Barcuta sa trecem marea cea mare, ca mai apoi sa ne mesterim un Balon Zburator sau poate chiar un Avion cu motor pentru a plutii laolata cu norii si pasarile cerului.

Avem locuri limitate, rogu-va sa va scrieti din vreme! Pret special pentru acest eveniment: 40 lei/copil + parinte. Avem ceai de fructe, apa, cirese si multe zambete frumoase. In plus veti afla si despre noua adresa la care ne veti gasi din toamna.

Pentru inscriere e suficient sa ne scrieti la lumealuimomo@gmail.com si sa ne comunicati datele voastre.

Evenimentul are loc in strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu