luni, 18 februarie 2013

Atelier de creat povesti - IMPROVESTEA

22 Februarie ora 18.00

Atelier de teatru de improvizatie si creat povesti (copii 5-8 ani)
cu Razvan Ropotan (actor & regizor)

prima grupa de "absolventi" ai improvestei
Dacă sunt provocati la joc și poveste, copiii nu numai că o fac fără niciun plictis, ci dimpotrivă e un prilej bogat pentru ei de joacă, veselie și creativitate. Iar joaca este primul pas catre cunoastere, catre invatare.

Improvestea este un proiect Lumea lui MOMO nascut din fascinatia noastra de oameni mari fata de imaginatia fara margini a copiiilor.

Ce va propunem ? 6 intalniri saptamanale de atelier (cate o intalnire saptamanala de 90 minute) in care copiii se vor juca, vor invata, si bineinteles ca vor improviza propriile povesti. Secondati de Razvan Ropotan (actor profesionist si trainer de teatru pentru copii si adolescenti din 2009), copiii vor crea ei insisi o poveste unica, cu ocazia fiecarui atelier cate o poveste unica, irepetabila si fermecatoare de la ei inspiratie, ca o echipa unita. Copiii vor fi provocati sa decida impreuna asupra povestii, personajelor, intamplarilor si sa gaseasca solutii la situatii provocatoare.

Iar faptul ca se vor implica total in acest proiect, ca vor lucra in grup este o experienta de crestere si maturizare emotionala. Improvestea - tratează de timiditate și corectează limbajul, îmbunătățind enorm comunicarea cu ceilalți puști, dar și cu cei mari, insa dincolo de toate aceste beneficii copiii vostri : 
  • isi vor dezvolta gandirea creativa si interactiunea spontana intr-o situatie imaginara
  • vor fi capabili in situatii obisnuite de viata sa caute mai multe solutii la o problema ce-i preocupa
  • vor accepta mai usor situatiile noi si neprevazute
  • isi vor exersa exprimarea libera si asertiva a propriilor idei
  • isi vor depasi blocajele relationale penru a se alatura grupului
  • vor capata incredere in ei si se vor simti valorosi
  • vor primi cadou la final o carticica in care vor fi scrie toate cele 6 povesti create pe parcursul atelierului
Cum ne vom juca si improviza?
  • Ne organizam in doua grupe de varsta 5-8 ani ani si 9-14 ani
  • Venim la Lumea lui MOMO in fiecare zi de vineri de la ora 18.00 pana la 19.30
  • Primim la finalul atelierului toate povestioarele create, legate in prima carte pe care o vor scrie impreua cu alti copii, precum si un set de fotografii din timpul jocului si improvizatiei
Costuri:
Plata la sedinta: 50 lei/intalnire (90 minute) sau plata integrala 6 sedinte 270 lei (plata integrala 6 intalniri)

Informatii utile si Modalitatea de plata: 
Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de  50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. 

Atelierul va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la  ING ROMANIA, mentionind numele atelierului ales:  In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus.

Datele personale (e-mail si telefon) sint folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113, 0734.397.375 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu