marți, 19 februarie 2013

MAMI NOI SUNTEM O INIMA! (colaj si pictura cu degetelele)

Sambata 23 februarie, ora 10.00 
Atelier de creativitate, joaca si voie buna pentru mamici si pitici (2-3 ani) 


Manile noastre se unesc intr-o inima..hai sa incercam sa vedem cum iese si pe hartie. Hai sa facem un tablou impreuna. Desenam, decupam si apoi coloram cu manutele. Apoi le lipim intr-un tablou. Si-l pastram acasa sa ne amintim mereu. Te asteptam mamico alaturi de puiul tau sa va jucati impreuna si dati valoare timpului vostru, intr-un atelier in care creativitatea dar mai ales bucuria sunt nedespartite. 

Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din timp participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Durata 60 minute. Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix. Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau in avans in cont bancar. Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe. 

Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier de sambata, iata care sunt variantele: 180 lei - 4 intrari (abonament valabil 2 luni) 320 lei - 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu