marți, 19 februarie 2013

Atelier de Plamadit Ghiocei

Sambata, 23 februarie, ora 11.30 
Atelier de creativitate, joaca si voie buna pentru copii (si parinti) de 4-6 ani 
cu Vio

Viata incepe in alb. Albul este Lumina. Albul este copilul si copilul din noi. Este inocenta pura. Albul este pacea din noi. Este speranta. Albul este puritatea. Alba este iarna. Albul e primavara. Primavara e verdeee!! Si primavara incepe intotdeauna cu noi si ceea ce purtam in suflet. Lasam deoparte haine groase, ganduri grele si tot ce am mai adunat cu noi in iarna grea si ne lasam liberi, precum ghiocelul soarelui, sa traim anotimpul puritatii, al inocentei, al optimismului, al sperantei si al inceputului. Te asteptam sambata la ora 11.30, in atelierul Manute Vesele si Colorate din Lumea lui MOMO, sa plamadim ghiocei - din seminte, plastilina si hartie - sa ne bucuram impreuna de mult apropiata primavara . Si vom canta impreuna cu Vio..vine, vine primavaraaaa!!!


Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Durata 60 minute. Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix.

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi.  Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau in avans in cont bancar. Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe. 

Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier care se intampla periodic sambata, iata care sunt variantele:
180 lei - 4 intrari (abonament valabil 2 luni)
320 lei - 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu