miercuri, 23 martie 2016

Copăcei din aur - creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii de 2-4 ani

Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii si parinti
Andreea Stefan, instructor Lumea lui MOMO 
Sâmbătă 26 martie ora 10.00 - grupa 2-3 ani, ora 11.30, grupa 3-4 aniSi voi ați observat crenguțele cu floricele galbene care au înflorit prin parcuri? Arbustul se numeste Forsythia și înfloreste întotdeauna înaintea celorlalti copacei sau arbusti, semn că a venit primăvara. I se mai spune și copacul de aur, liliacul galben sau ploaia de aur.

Dar cum ar fi să ne crească un copăcel cu flori de aur chiar la noi acasa? Iar florile să ne ramană galbene și strălucitoare tot timpul! Păi invătam sa ni-l facem singuri! Adunăm crengute de la taierea copaceilor de primavara, iar floricelele mesterim din hartie creponata sau chiar lână colorată? 

Dragi parinti si copii, vă invităm la o nouă joacă de sâmbata impreună. Din traista cu povesti a Andreei, vom asculta o nouă poveste de primăvară, ne vom inveseli cantand, iar spre final vom explora lada senzoriala plina mei auriu prin care i-am ascuns pe cativa dintre prietenii primaverii.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
- ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
- ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
- redescoperi copilul din tine
- zâmbeşti mai des şi scapi de stres
- îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
- ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

Inscriere:
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com., mentionand numele copilului si vârsta. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu