marți, 15 martie 2016

Gustărele sănătoase cu semincioare - gătim cu sens, gătim cu bucurie

Atelier de gatit creativ pentru copii si parinti
ora 10.00 - grupa 2,5-3,5 ani
ora 11.30 - grupa 3,5-4,5 ani

Sâmbăta 19 martie, 2016
cu Andreea Stefan, instructor de educatie timpurie Lumea lui MOMO

E clar că nu doar nouă ne place să gătim! Experienta in bucătărie este precum o călătorie, in care descoperim texturi și forme, arome și gusturi, dar mai ales combinatii care sa ne hrănească și ne dea energie!

Iar cănd aceasta activitate are loc in familie, aduce tuturor multă bucurie! Continuăm seria atelierelor de gătit in weekend cu o rețeta in care vom amesteca faina integrala cu seminte de dovleac, unt de cocos, chimen, floarea soarelui si in, pentru a ne crea propriile gustarele de dimineata sau dupa amiaza. Nu folosim zahar si lactate in compozitie.

Dragi copii si părinți, vă invităm să ne reunim într-o activitate de familie, în care vom găti alături de copiii nostri în joacă, dar cu sens. Aceasta gustare delicioasa si hrănitoare, va fi indrăgita de copii și sperăm să vă inspire și pe voi, să continuati acasă.

Doar 8 locuri pentru la fiecare grupa, va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com.

Anularea inscrierii fără plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 17.00. Recomandăm tinuta lejera si incaltăminte de interior.

Durata 60 minute.

50 lei/copil (parintele participă gratuit)
Inscrierile se fac doar pe email, mentionand numele parintelui, adresa de email, nr de telefon si varsta copilului. Detalii se pot obtine la telefon 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu