marți, 1 martie 2016

FLORI DE ZIUA MAMEI - atelier de aranjamente florale pentru copii de la 5 la 10 ani

Sambata 5 martie, ora 11.00
pentru copii de 5-10 ani
cu Oana Bernecher
un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca


O data in an e Ziua Mamei, iar noi suntem deja obișnuiți să o surprindem in fiecare primăvară cu un dar altfel: i-am facut martisoare, i-am desenat și o felicitare, i-am adus in dar o floare, i-am înșirat margele lucitoare  daar un copac cu flori naturale poate că nu ne-am gândit până acum!!!

Facem asa: voi veniti la MOMO, sambata dimineata pe la ora 11.00, noi ne pregatim cu primele flori ale primăverii, panglicute colorate si alte minuni pentru decorat si ne punem impreuna pe treaba, astfel incat la sa puteti pleca acasa cu cel mai frumos, parfumat si colorat COPAC CU FLORI pentru mama. Oana va va impărtași secretele ei despre cum se cresc, se îngrijesc și se iubesc florile!

Să fiți siguri, că nu ne lăsăm cu una cu doua, până nu căntam in cor un strașnic E ziua ta Mamicooooo, să se auda dincolo de Cișmigiu!

Rezervările se fac doar la email: lumealuimomo@gmail.com, însă, pentru detalii vă raspundem cu drag la numarul de telefon 0723.565.113.

Atelierul dureaza 60-70 de minute, și costa 50 lei/copil. Incurajam să participe și părintele, joaca e intotdeauna conectare 100%. Și nu vă costă nimic :-)

Și pentru cine nu stie, căsuța noastră se afla pe Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti (zona Berzei/Stirbei Voda/ Schitu Magureanu) , cod acces poarta 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu