vineri, 25 martie 2016

Sunt un copil minunat - ore de dezvoltare personala prin Yoga pentru copii de 7 -10 ani

cu Nausica, intructor profesionist de Yoga pentru copii
adresat copiilor de la 7 la 10 ani
din 5, 12 si 19 aprilie ora 18.00

Sunt un copil minunat. Și voi deveni un adult minunat. Vreau să descopar cum să mă ascult și cum să am acces la toata bogăția din interiorul meu. Imi doresc să aflu cum mă pot întelege cu mine și cu ceilalti și cum să caut modalități de a mă dezvolta intr-un un om complet și armonios. Caut să aflu cum să exprim căt mai bine ceea ce vreau, simt și gândesc. Știu că înaintea mea se asterne un drum minunat de parcurs, drumul vietii mele si imi doresc sa-l parcurg cu bucurie, cu intelegere, cu dragoste. Pot. Si o voi face.Noi, părinții ne dorim de la copiii noștri să acționeze și să se comporte cu atenție, întelegere și compasiune, să aibă curaj, să stie sa iubească și să-si gaseasca echilibrul interior. Cum lumea moderna se misca foarte rapid si pentru copii, este aproape imposibil să nu simta tot felul de presiuni emoționale - fie ca vin de acasă, de la scoală sau din mediul social.


Destul de puțini dintre noi știu că Yoga lucrează mult în beneficiul copiilor ajutăndu-i să-și descarce tensiunile și să se echilibreze în interior. Astfel ei vor deprinde exercitiul, iși dezvolta increderea în sine, vor ajunge să se concentreze mai bine pe activitățile scolare și reușesc să acorde o mai mare atenție sarcinilor.

În plus Yoga introduce noi valori la piatra de temelie a fiecarui copil, cum ar fi nevătamarea, sinceritatea, moderația, recunoștința, curățenia și autodisciplina, iar toate acestea imbunatatesc starea de bine a copilului.

Ce vom lucra în fiecare săptămână la orele de MOMO-YOGA?
- ascultarea interioara
- cultivarea atentiei
- dezvoltarea celor cinci simturi spre interior si spre exterior
- exprimarea senzatiilor si emotiilor cu ajutorul posturilor corporale
- descoperirea senzatiilor interioare dupa anumite exercitii fizice (asanas si kryias)
- respectul in interactiunea cu celalti prin intermediul exercitiilor de grup

Lucrăm intr-un grup de minim 5 si maxim 10 copii, in fiecare marti de la 18.00 la 19.00 Fiecare copil va avea o ținută lejeră de interior si fără incălțăminte. Vom incheia fiecare sedință adunați în liniște la un ceai de plante.

Costul unei sedinte este de 50 lei/copil, plată la ședință.
Iar daca se opteaza pentru mai multe sedinte (<3) achitate in avans, pretul sedinței scade la 45 lei/copil.

Înscrierile se fac la lumealuimomo@gmail.com, precizand numele si vârsta copilului. Detalii la telefon 0723.565.113

Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din strada Grigore Cobălcescu nr 51, Sector 1, interfon 4321#.


RESURSENiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu