joi, 27 septembrie 2012

Atelier de creativitate pentru cei mai mici dintre mici

Sambata 29 Septembrie 2012
Tema: Frunza floare
cu Vio ( Viorica Pintilie), ora 10.00


Toamna este si anotimpul frunzelor.. ce frumos spunea cineva "Toamna este a doua primavara, cand fiecare frunza este o floare". Hei dragilor, in curand toamna ne va darui noi culori prin parcuri, alei, pe dealuri si la munte..de la verde pierdut pana la galben roscovan sau rosu aramiu..hai sa facem impreuna o frunza floare..pe contur de carton, cu foaie de calc..si cu multa veselie. Apoi o lipim pe fereastra sa treaca lumina la noi in casa, ca o miere



Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, pana pe 28 septembrie, in limita locurilor disponibile. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta

40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei

35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu