duminică, 16 septembrie 2012

Joaca cu minunea

Sambata 22 Septembrie 2012

Atelier de creativitate pentru cei mai mici dintre mici
(grupa 2-3 ani)
Tema: Pictura efervescenta
cu Vio ( Viorica Pintilie), ora 10.00

Cat de mult ne plac culorile....hmm, cel mai mult??!! Dar nu e suficient daca nu si experimentam ce se intampla cu ele. Copiii pun fel de fel de intrebari..de unde, cum, de ce? Iar experimentele, propriile descoperiri devin minuni, parca si-ar trai copilaria intr-un laborator! Lumea lui MOMO, va invita de data aceasta la un experiment si tot ce avem nevoie sunt: bicarbonat (il stiti din bucataria mamei), otet, vopsea alimentara, farfurioare de plastic! Nu, nu e de mancat, dar nu va spunem mai mult decat vom picta. Asa ca, noi pregatim materialele, halatele..si va asteptam cu mami sau bunica, tati sau pisica in laboratorul nostru cu minuni.

Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, pana pe 21 septembrie, in limita locurilor disponibile. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte -  valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.


Atelier de creativitate pentru voinici
Grupa 4-6 ani
Tema: Zmee de hartie
cu Vio, ora 11.30

Si ce daca a trecut vara, noua ne place in continuare sa mergem in parc si sa ne veselim. E putintel mai racoare, avem si ceva vantulet... Aaaaa!! e numai bine sa inaltam niste zmee! Zmee am zis? Pai zmee sa facem atunci!! Le vom face din hartie colorata, cu dungi sau buline, cu panglici si fundite si cu tot ce ne mai trece prin cap si avem la indemana. Cine a zis ca numai la mare poti sa inalti un zmeu? Daca vedeti zmee prin Cismigiu sa stiti ca la noi sunt facute, in Lumea lui MOMO! Voi ce culoare vreti?



Participarea la acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, pana pe 21 septembrie, in limita locurilor disponibile. Tema atelierului se schimba de la o sambata la alta, printr-un anunt pe site-ul nostru, facebook si newsletter. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu