miercuri, 17 octombrie 2012

Coloram, decupam, lipim..coronite de toamna le numim

Sambata 20 Octombrie 2012, ora 10.00
Atelier de creativitate pentru cei mai mici dintre mici, (grupa 2-3 ani)
cu Vio ( Viorica Pintilie), de la 10.00

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Si cum aleile din parc sunt intesate de frunze galbene, ruginii, rosiatice sau verzulii, ce-ar fi sa le aducem pe toate :-) in Lumea lui MOMO si sa ne facem coronite de toamna. Tocmai bune de agatat in camera noastra, sau de asezat la masa anotimpurilor alaturi de castane, tartacute, nuci, crengute de macese sau bostani caraghiosi. Hai sa ne punem manutele la treaba! Noi o sa va povestim pe indelete ce vom face..de indata ce sositi la noi in atelier. Dar va asiguram de multa veselie, joaca, cantec si creativitate!
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana evenimentului in limita locurilor disponibile. Parintele va insoti copilul in timpul atelierului si vor lucra impreuna tema data. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta (cash)
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei (cash sau transfer bancar)
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei (cash sau transfer bancar)

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu