marți, 23 octombrie 2012

Povesti cu dovleci : Zana Bostanica si Printul Bostanel

Sambata 27 octombrie ora 10.00
Atelier de creativitate si joaca pentru copii, mamici si tatici
Cu Vio (Viorica Pintilie) grupa 2-3 ani 

De niste saptamani bune va invitam sa va jucati cu toamna si darurile ei. Acum a venit vremea bostanilor, rumeni, galbeni sau roscovani, grasunei si simpatici, dar mai ales deliciosi daca ne gandim la o supa cremoasa si sanatoasa sau o placinta aromata cum numai mama stie sa faca!! Hmm deja mi-e fooame!
 
Sambata aceasta, lasam miezul dulce la o parte si ne jucam cu semintele. V-ati imaginat cate se vor face cu ele, doar daca le coloram si incepem sa le lipim? O multime de minuni. Noi insa am ales pentru astazi, sa ii transformam precum in Cenusareasa in Zana Bostanica si Printul Bostanel. Casa voastra se va pregati astfel pentru Helloween sau doar vom adauga un nou simbol al toamnei. Va place joaca noastra?

Participarea al acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana premergatoare, in limita locurilor disponibile. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Ceai cald si mere din partea casei. Cost atelier: va propunem sa alegeti varianta cea mai potrivita:

45 lei participare la sedinta (cash)
40 lei/sedinta (Card MOMO 4 sedinte) - valabil 2 luni) - 160 lei (cash sau transfer bancar)
35 lei/sedinta (Card MOMO 8 sedinte - valabil 3 luni) - 280 lei (cash sau transfer bancar)
Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu