marți, 4 decembrie 2012

Asteptand Craciunul in Lumea lui MOMO

Asa cum va anuntam bunaoara, in micul nostru laborator de joaca si creativitate zorim sa intampinam Craciunul, asa cum inima noastra o cere.

In fiecare Marti, respectiv pe 4, 11 si 18 decembrie avem Sezatoarea Mamicilor cu Doina Pop, prilej de socializare si relaxare pentru mamici (stim, foarte ocupate cu atat mai mult in aceasta perioada) dar mai ales de mesterire a unui dar, obiect, decoratiune de Craciun..de pus pe masa, in brad sau daruit celor dragi de acasa. Pentru Craciun, merita sa aducem traditiile printre noi si sa ne amintim de bucuriile simple ale vietii.

Sambetele de la orele 10.00 si 11.30, raman dedicate piticilor de 2-6 ani si Atelierului de Creativitate si Colinde de Craciun, iar temele vi le propunem asa: 

1 decembrie - Ciorapelul de Mos Nicolae 
8 decembrie - Decoram casa!
15 decembrie - Decoram bradul!
22 decembrie - Darul de Craciun 

Fiecare intalnire de Sambata, va insemna si un colind nou pe care Vio il va canta impreuna cu voi..dar si un gand bun pe care sa il lasati in buzunarasul vantului pentru a fi dus si daruit mai departe. 

Pe 8 decembrie, seara, dupa ce rasare luna iar copilutii merg la somn usor ademeniti de povestile lui Mos Ene, parintii pot participa la un spectacol de teatru si muzica, FARA CAP, cu Razvan Ropotan si Trupa Late Summer, de la 20.30. Ceai aromat, mere coapte, vin fiert cu scortisoara din partea casei.

Alice in Sufrageria Minunilor..nu se lasa pana nu va colinda , asa ca pe 9 decembrie la ora 11.00, va invitam la CRACIUNUL BRIOSELOR in Sufrageria lui Alice ultima reprezentatie din acest an! Si pentru ca e luna darniciei, Alice, Iepurele, Pisica, Regina, Omida vs Fluturele si Palarierul v-au pregatit niscaiva surprize! 

15 decembrie - MOMO CHRISTMAS MARKET - ne pregatim cu drag si spor,  fie ca participati sau nu la atelierele noastre, veti gasi un raft cu lucrusoare de mana, dar inimoasa familie a lui MOMO, din care deja faceti si voi parte. Vor fi obiecte unicat create de noi - Aducatorii de voie buna din Lumea lui MOMO, si speram sa aduca bucurie in sufletele voastre in prag de sarbatori. 


Tot pe 15 decembrie, de data aceasta de la ora 21.00, dragi parinti am pregatit doar pentru voi de data aceasta un recital de exceptie la Teatrul de Sufragerie, asa cum doar in sufrageria noastra se cade cu MARIA RADUCANU. Va fi ca o calatorie cu inima prin sufletul muzicii...fado & colinde, la o cana cu vin fiert.

Atfel, cat tine luna Decembrie la Lumea lui MOMO strangem carti de povesti, snoave, ghicitori pe care le-ati darui cu inima deschisa celor care isi doresc povestea mai aproape de ei. O carte pe care ati citit-o, poate deveni o noua poveste de viata pentru un suflet de copil. Ne gandim la copiii din Centrul de Plasament din comuna Domnesti, pe care ii vom vizita la inceputul lunii ianuarie. Si inainte sa aduceti cartea la noi, tineti minte sa lasati un gand scris pe ea si chiar numele vostru. Asa povestea, gandul si cuvantul vor ajunge deopotriva acolo unde e mare nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu