vineri, 7 decembrie 2012

Craciunul Brioselor: Alice in Sufrageria Minunilor

Duminica 9 decembrie, ora 11.00
Spectacol de teatru interactiv pentru copii de la 2-99 ani in spiritul Craciunului


Alice impreuna cu prietenii sai sunt in toiul pregatirilor de Craciun, canta colinde,  mananca briose si sunt pusi pe tot felul de intamplari haioase..sufrageria se umple de veselie in asteptarea lui Mos Craciun!! Vino si tu alaturi de ei sa traiesti in lumea in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada..

In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului de lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. Spectacol prezentat in cadrul festivalului Teatrului de Opereta, "Viata e Frumoasa" editia 2012cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica) si Doina Pop (Regina)


regie si text: Selma Dragos, costume: Doina Pop, improvizatie muzicala: Loredana Mitrut
foto: Cristina Ropotan.

Intrare: 25 lei/persoana. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona prin www.rezervariclub.ro, detalii la 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu