miercuri, 23 ianuarie 2013

Atelier de fotografie pentru juniori intre 7-12 ani

Jocul cu lumina. Jocul cu emotia prin lentila foto.
Atelier de fotografie pentru juniori intre 7-12 ani 
Cu Mirona Radu, regizor & fotograf 

Copiii iubesc camera foto, se hlizesc in fata ei, uneori se ascund strengareste..sau o butoneaza pe furis atunci cand nu ii vad parintii. Si cand se intampla sa priveasca prin lentila aparatului foto, lumea lor devine si mai fascinanta si total diferita de a noastra. Copiii simt fotografia. Percep imaginea cu multa sensibilitate. Intr-un fel unic. Specific doar lor. 

Din 4 februarie va propunem un nou Atelier de fotografie care să îmbine jocul – activitatea de bază a copilului care îl încurajează să invete si sa se exprime liber – cu explorarea universului în care trăim prin intermediul aparatului de fotografiat, ce îi poate deveni un adevărat prieten. Lumea înconjurătoare este plină de detalii frumoase, cu atmosfere şi emoţii pe care în goana noastră zilnică nu le mai vedem.

Copiii văd, copiii simt, copiii sunt plini de energie creatoare, dar un exerciţiu susţinut în a vedea în jurul lor înca din copilărie le consolidează acest spirit creator, liber şi deosebit de sensibil. Simţim gingăşenia verdelui pal, puterea roşului aprins sau liniştea cerului albastru? Dinamismul diagonalelor, pacea liniilor ondulate, eleganţa liniilor verticale, rigiditatea pătratului? Vom fotografia atât în exterior cât şi în interior cu culorile, luminile, formele si tot ce are viata in jurul nostru. Ne vom împrieteni cu subiectele ce urmează a fi fotografiate şi ne vom bucura împreuna ochii şi sufletele prin discuţii ale propriilor fotografii cu scopul de a stimula imaginaţia, îndrăzneala, creativitatea articularea gândurilor şi sentimentelor, interacţiunea şi autocunoaşterea. Fara sa ignoram un aspect foarte important: caracterul distractiv si noii prieteni! 

Coordonate
Start Atelier: 4 februarie 2013, ora 18.30 
2 module, cate 6 intalniri saptamanale/modul 
Durata sedinta: 1 ora si jumatate

Ce aveti nevoie 
o camera digitala compacta pe care copilul sa o poata manevra usor un USB pentru descarcarea si pastrarea fotografiilor 

Cui se adreseaza - copiilor cu varste intre 7-12 ani 

Informatii utile si Modalitatea de plata: 
Costul atelierului de fotografie este de 350 lei/modul (6 intalniri). Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Atelierul va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. 

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta cash la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA beneficiar LUMEA LUI MOMO S.R.L. mentionind numele atelierului ales.

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. 

Datele personale (e-mail si telefon) sunt utilizate doar pentru transmiterea de informatii utile privind atelierul la care v-ati inscris. Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou atelier sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113, 0734.397.375

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu