miercuri, 16 ianuarie 2013

Atelier de teatru de improvizatie pentru copii (grupa 6-10 ani)

Miercuri 30 ianuarie ora 18.00

IMPROVESTEA
Atelier de teatru de improvizatie pentru copii (grupa 5-9 ani)
cu Razvan Ropotan (actor & regizor)

prima grupa de "absolventi" ai improvestei
Dacă sunt provocati la joc și poveste, copiii nu numai că o fac fără niciun plictis, ci dimpotrivă e un prilej bogat pentru ei de joacă, veselie și creativitate. Iar joaca este primul pas catre cunoastere, catre invatare.

Improvestea este un proiect Lumea lui MOMO nascut din fascinatia noastra de oameni mari fata de imaginatia fara margini a copiiilor.

Ce va propunem ? 6 intalniri saptamanale de atelier (cate o intalnire pe saptamana/90 minute) in care copiii se vor juca, vor invata, si bineinteles ca vor improviza. Secondati de cei doi actori Mihai si Razvan, copiii vor crea ei insisi o poveste unica, irepetabila si fermecatoare de la ei inspiratie, ca o echipa unita. De asemenea copiii vor avea acces la informatii legate de istoria teatrului si vor asista ei insisi la crearea unei opere de arta, la care vor contribui total, si au ocazia: 
  • sa decida impreuna asupra povestii,
  • sa decida asupra rolurilor
  • sa intalneasca situatii provocatoare
  • sa gaseasca propriile solutii si poate cel mai important
  • au ocazia sa isi vada povestile scrise laolalta si puse in scena
Iar faptul ca se vor implica total in acest proiect, ca vor lucra in grup este o experienta de crestere si maturizare emotionala. Improvestea - tratează de timiditate și corectează limbajul, îmbunătățind enorm comunicarea cu ceilalți puști, dar și cu cei mari, insa dincolo de toate aceste beneficii copiii vostri : 
  • isi vor dezvolta gandirea creativa si interactiunea spontana intr-o situatie imaginara
  • vor fi capabili in situatii obisnuite de viata sa caute mai multe solutii la o problema ce-i preocupa
  • vor accepta mai usor situatiile noi si neprevazute
  • isi vor exersa exprimarea libera si asertiva a propriilor idei
  • isi vor depasi blocajele relationale penru a se alatura grupului
  • vor capata incredere in ei si se vor simti valorosi
Cum ne vom juca si improviza?
  • Ne organizam in doua grupe de varsta 6-9 ani si 10-14 ani
  • Venim la Lumea lui MOMO in fiecare zi de miercuri de la ora 18.00 pana la 19.30
  • Primim la finalul atelierului toate povestioarele create, intr-o carticica, pe care le si ilustram impreuna
Costuri:
Plata la sedinta: 50 lei/intalnire (90 minute) sau 250 lei/luna (plata integrala)

Informatii utile si Modalitatea de plata: 
Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de  50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. 

Atelierul va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la  ING ROMANIA beneficiar LUMEA LUI MOMO S.R.L. mentionind numele atelierului ales:  In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus.

Datele personale (e-mail si telefon) sunt utilizate doar pentru transmiterea de informatii utile privind atelierul la care v-ati inscris. Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou atelier sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113, 0734.397.375 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu