miercuri, 22 mai 2013

Atelier de joaca si creativitate pentru copii si parinti (grupa 2-5 ani)

Joaca cu hartia - mesterim pasari colorate de agatat in camera voastra
cu Viorica Pintilie

Cate pasarele sunt in cuibul casei mele? Dragi copii, le auziti ciripind in fiecare dimineata, asa-i? Langa fereastra, prin copacii din fata casei sau a blocului, prin parcuri si alei umbroase. Zgomotoase, certarete..ele ne aduc multa bucurie, fara ele natura parca nu ar avea viata pe deplin.

Sambata aceasta , din hartie colorata, decupam si impachetam, si pasarele tocmai bune de agatat in casa noastra. Alaturi de mami si de tati, caci asa avem mai mult spor! In plus v-am pregatit si un nou cantecel.

Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. 

Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. 
Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Durata: 60 minute
Locuri disponibile: 8 pentru fiecare grupa:
Cost atelier: 50 lei/persoana (gratuitate pentru adult), in ziua atelierului cash sau in avans, in contul bancar al Lumea lui MOMO S.R.L. 10% reducere pentru frati!

Cum se ne organizam mai bine

Copiii vor participa intotdeauna alaturi de parintii lor,  lucreaza impreuna si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 


Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu