miercuri, 26 iunie 2013

Weekend in Gradina Carturestilor


Atelierele familiei de gatit, creativitate si joaca
pentru copii (3-10 ani) si parintii


Haideti sa descoperim reteta unei sambate sau duminici impreuna, simple dar fericite! Mami, tati de cand nu ne-am mai jucat cu faina? Ce-ati zice sa ne facem niste oameni albi si apoi sa ne transformam in turtite? sau painite? Sau sa ne decupam niste papusele si apoi sa ne jucam cu ele?


Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului, al veseliei, al creativităţii şi imaginaţiei fără de sfârşit. Şi cât de bine se potriveşte spiritul liber cu vacanţa de vară, cu dimineţile proaspete de weekend în care încă miroase a tei, a salcâm sau iasomie. Dimineţile, în care tu şi copilul tău învăţaţi cum să vă bucuraţi cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul vostru împreună. 

Vă aşteptam dragi părinţi şi copii, si weekendul acesta, 29-30 iunie în Grădina Verona Carturesti, să exploraţi alături de noi, lumea infinită a copilăriei. Atelierele sunt recomandate copiilor de la 3 la 10 ani, însă ne bucuram sa ii intampinam si pe cei mai mici, doar împreună cu părinţii sau bunicii lor. 


Cost 50 lei/copil (părinţii nu plătesc) Locuri limitate!! (minim 5 copii, maxim 10) Detalii şi înscrieri doar in scris la lumealuimomo@gmail.com, telefon: 0734.397.375 

Sambata 29 iunie, 10.30-12.30 

Bucatarasii de vacanta (atelier de gatit) 
facem impreuna pizza sanatoasa si mai buna ca acasa 

Duminica 30 iunie, 10.30-12.30 

Atelier de marionete si papusi 
din materiale colorate, ne punem pe decupat, lipit si potrivit, cusut sau aranjat sa facem cele mai haioase papusele de joaca si poveste


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu