joi, 26 septembrie 2013

Atelierele Familiei de "uichend"

Sambata 28 septembrie 

Bunatati de Toamna : joc si mestesug cu ghinde, castane si conuri de brad
Atelier de creativitate si joaca pentru copii si parinti
Grupa de varsta 2-4 ani, ora 11.00


În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Sambata aceasta ne vom juca cu o parte din bunatatile pe care toamna ni le daruieste prin parcuri...castane, ghinde si conuri de brad. Cu ajutorul plastelinei, vom modela si crea figurine pe care le vom aseza in orasul inventat de noi. Am cules cateva frunze, si chiar si niste crengute uscate am pus in cosul darniciei! 

Mamici, bunici, tatici, va asteptam cu mare pofta de joaca..caci de pitici nici nu poate mai fi vorba :-))!

Sambata 28 septembrie
Aranjamente naturale din flori de toamna
Atelier florarit pentru copii si parinti
Grupa 3-6 ani, ora 11.00
cu Oana de la Flowersophy


Haideti sa ii invatam pe copiii nostri ca iubirea , grija si admiratia incap toate intr-o floare, aduce zambete si veselie.

Atelierul nostru de impletit  flori este locul unde copiii si parintii se reconecteaza la ei insisi, dar mai ales la simplitatea si gingasia naturii prin redescoperirea florilor, a culorilor si a felului in care aceastea pot fi combinate.Cum ar putea un atelier de aranjamente florale sa fie in beneficiul vostru si al copiiilor?

Invata sa se dezvolte, sa se descopere din interior spre exterior
invata sa-si construiasca increderea de sine
invata sa fie atenti cu culori si combinatiile de taieturi, flori si plante
Isi descopera noi abilititati, isi dezvolta simtul estetic
Inteleg mai bine rolul plantelor, florilor in viata noastra
Consolideaza relatia parinte-copil - timp de calitate impreuna

Detalii organizatorice pentru atelierele de uichend:

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8 pentru fiecare atelier ( ora 10.00 si ora 11.00)
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). 10% reducere pentru frati!


Copiii vor participa intotdeauna alaturi de parintii lor,  lucreaza impreuna si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 


Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! 
Detalii la telefon: 0723.565.113Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu