joi, 19 septembrie 2013

RECOLTA DE VARA, RECOLTA DE TOAMNA - EVENIMENT SPECIAL DE DESCHIDERE

Nu stiu voi cum sunteti :-), dar noi cand ne gandim la inceputul fiecarui sezon, traim emotii care intotdeauna ne amintesc de mirosul unei carti primite in copilarie, de mirosul copertilor de caiet, de senzatia primilor fulgi de nea prinsi pe obraz, de gustul placintelor pe care le cocea bunica in cuptorul de teracota, de imbratisarea calda a mamei, de parfumul narciselor de primavara, de gustul nucilor coapte...dar cel mai mult de rasetele pofticioase ale copiilor nostri. Iar MOMO pentru noi, aduna laolalta si emotiile noastre de parinti fosti copii..si totusi inca copii. Ne-am adunat de pe cararile verii si precum toamna, incepem sa punem in cos si sa desfacem rand pe rand Bunatatile Toamnei. 

Dragii nostri prieteni...MOMO s-a intors in casuta si va asteapta Sambata 21 septembrie la ora 11.00 sa redeschidem impreuna Portile Mirarii. E foarte multa forfota si veselie in casuta noastra, dereticam si coacem povestile in asteptarea voastra. Aproape ca nu mai avem rabdare, va suna cunoscut? :-) 

RECOLTA DE VARA...RECOLTA DE TOAMNA 
ATELIER DE VOIE BUNA, JOACA SI CREATIVITATE PENTRU COPII SI PARINTI 
Sambata 21 septembrie ora 11.00 (nu avem limita de varsta) 

Si cum Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit, si unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obișnuit, la inceput de acoala noi incepem vacanta, adica joaca ..si invatarea prin joaca. Aici, tu si copilul tau învatati cum să va bucurati cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber. 

Ce poti face cu toate scoicile ratacite, cu melcii curiosi, pietrele vorbarete si chiar nisipul glasuitor, carate dupa plajele pe unde pasii nostri au umblat? Dar cu dovlecii, bostanii, tartacutele, ardeii, gogosarii, vinetele pitice, strugurii brumarii si perele aurii sau chiar cu morcovii portocalii? 

Noi ne vom juca cu ele si va invitam alaturi de noi, la 2 ateliere intr-unul singur!! Intr-o camera am am pregatit VARA si intr-o alta TOAMNA. Alaturi de Mira si Andreea, vom picta, colora, lipi scoici si pietre...iar in alta vom sculpta, modela in legume si fructe cele mai haioase figurine. 

Iar la final vom face si o Mare Salata de fructe si nuci! Hai la joaca!! 

Avem locuri limitate, rogu-va sa va scrieti din vreme! Pret special pentru acest eveniment: 30 lei/copil + parinte. Avem ceai din belsug si multe zambete frumoase. In plus veti afla si programul nostru care debuteaza in aceasta toamna.

Pentru inscriere e suficient sa ne scrieti la lumealuimomo@gmail.com si sa ne comunicati datele voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu