marți, 19 noiembrie 2013

Atelier de creativitate si joaca pentru copii de 2-3 ani

Sambata 23 octombrie ora 10.00
Ultimul atelier de toamna: frunze multicolore de pus la fereastra
cu Ana Maistru, artist plastic

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în stimularea creativităţii.

Este ultima sambata de toamna..in curand vine iarna si vom trece catre un alt sezon de creativitate si imaginatie. Asa ca ne vom lua la revedere de la toamna, pregatind o frunza/floare de lipit la fereastra, prin care vom privi cerul sau soarele sau vom lasa lumina sa intre bland, ca o miere. Vom decupa si lipi, o activitate indragita de copii.

Se spune ca toamna este a doua primavara, cand fiecare frunza este o floare, voi ce credeti?

Cum ne organizam?


Durata atelier: 60 minute (ne dorim sa incepem la 10.00 fix, va rugam sa sositi la timp pentru a pastra armonia atelierului)
Locuri disponibile: 8 copii
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati) 

Parintii sunt invitati sa ramana alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna.  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un numar de telefon, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa confirmarea inscrierii, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim!
Detalii la telefon:  0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu