marți, 12 noiembrie 2013

PRAJITURIM SI FLORARIM TORTURI IMPLETITE DIN FLORI

Atelier de creativitate florala 
Sambata 16 noiembrie, ora 11.30
pentru copii de 4,5,6 sau chiar 12 ani!
cu Oana un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca


Cui nu-i plac torturile? Cu crema, cu martipan, cu ciocolata, cu biscuiti..dar cu flori!!??? 


Cum Momo v-a surprins in timp ce-i dadeati tarcoale, tortuletului din flori naturale adus de Oana la aniversarea lui MOMO, ne-am gandit sa va propunem, sa va faceti si voi unul la fel si chiar mai altfel, mai vesel mai colorat..si sa va imaginati ca este ziua voastra sau a mamei, bunicii, a taticului..sau chiar a ursuletului de plus.

Facem asa: voi veniti la MOMO, sambata dimineata pe la ora 11.30, noi ne pregatim cu flori adunate din gradina toamnei, frunze si tot ce ne-a lasat toamna prin cosuri, panglicute colorate si alte minuni pentru decorat si ne punem impreuna pe treaba, astfel incat la 12.30 trecute fix, sa puteti pleca acasa cu cel mai frumos, parfumat si colorat TORT IMPLETIT DIN FLORI.

Sa fiti siguri, ca nu ne lasam cu una cu doua, pana nu cantam in cor un strasnic La multi ani, sa se auda pana dincolo de Cismigiu!

Asa cum stiti avem doar locuri, ce se ocupa degraba. Rezervarile se fac doar la email: lumealuimomo@gmail.com, insa ne puteti cere relatii la telefon: 0723.565.113.

Atelierul dureaza 60-70 de minute, si costa 50 lei/copil. Poate participa si parintele, doar daca nu alege sa savureze un ceai cald si aromat oferit de noi, in salonul casei.

Si pentru cine nu stie, casuta noastra se afla pe Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti (zona Berzei/Stirbei Voda/ Schitu Magureanu) , cod acces poarta 4321#.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu