luni, 31 martie 2014

Atelier de actorie pentru copii intre 4 si 6 ani

Marti 29 aprilie ora 18.00 
Povestea lui Pippi sosetica (Pippi Longstocking)
realizator si ghid in aventura Antoaneta Zaharia, actrita pe moment (Teatrul Odeon), mama a 3 copii si invatatoare in trecut

O noua serie de aventuri va asteapta dragi copii la atelierul de teatru prin care ne imprietenim cu povestile si teatrul,  atelierul in care intamplarile prind viata cu voi si prin voi.


Cine nu a auzit de Pippi Sosetica a lui Astrid Lindberg, cea mai faimoasa autoare de carti pentru copii din Suedia? Mamica lui Emil, pe care l-ati cunoscut la un atelier anterior. 

Ei bine chiar si cine nu a auzit, este invitat sa o cunoasteti cu totii  pe Pippi sosetica, o fetita foarte puternica in stare sa duca in maini un cal... foarte curajoasa, infrunta doi hoti si ii alunga, foarte prietenoasa, are doi prieteni Tommy si Anika, care locuiesc in vecini si care vin la picnic si la facut de fursecuri in stilul original al lui Pippi. Se mai zice ca este fetita neobisnuita, nu merge la scoala, locuieste singura, tatal ei este pirat si e pe mare, are in podul casei comori... dar ea este o "descoperitoare": este atenta pe unde calca si gaseste o groaza de lucruri importante...

Va chemam sa devenim Pippi Sosetica sa locuim in casuta ei din Villekulla, si sa traim o data cu ea aventurile atat de frumos descrise de indragita autoare de literatura pentru copii Astrid Lindgreen... vom deveni curajosi o data cu ea, prietenosi si generosi, aparatori ai dreptatii si ai celor mai slabi, nonconformisti si increzatori. 


Vom trece prin stari sufletesti diverse, actiuni, care in imaginarul nostru ne pregatesc pentru viata si ne fac mai indrazneti in a-i cunoaste pe ceilalti oameni si a interactiona cu ei... caci teatrul inseamna sa ne cunoastem si sa ne dezvoltam prin joc si imaginatie.

Astrid Lindgreen este cea mai cunoscuta autoare de carti pentru copii din Suedia, cartile ei ajungand la peste 100 de milioane de copii din intreaga lume. Generatii de copii din lumea intreaga au fost incantati de povestirile nascocite de ea, Astrid Lindgreen obtinand cea mai inalta distinctie pentru autorii de carti pentru copii "Medalia Hans Christian Andersen", precum si multe alte premii internationale.


Cum ne organizam? 
Durata curs:  3 luni/ 4 sedinte pe modul/ 1 intalnire pe saptamana/ 60 minute sedinta, in fiecare marti de la 18.00 
Grupa maxima de 10 copii
Grupa minima 5 copii
Parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, dupa fiecare intalnire, prin rotatie la final copilul primeste  desenele realizate in timpul cursului

Informatii utile si Modalitatea de plata:
Costul fiecarui modul al cursului de actorie incluzand toate materialele necesare, ceai si apa plata pentru fiecare participant este de 230 lei. 10% reducere pentru frati si surori la prima participare. Plata se poate face integral la inceputul cursului si cursantul beneficiaza de 10% reducere din pretul total (230x3) sau partial la inceputul fiecarui modul.

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. 

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales: In cazul in care sa exteriorizeze propriile sentimente prin intermediul personajelor si aventurilor pe care acestea la traiesc sa-si descopere sentimentele si emotiile, si apoi vor invata sa le recunoasca la ceilalti; sa devina mai comunicativi, empatici, adaptabili si sociabili, aventurile le dezvolta imaginatia, experienta de viata dar si cunostintele. sa devina flexibili si adaptabili, invatand sa gaseasca solutii in situatii dificile 

Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. 

Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu