marți, 11 martie 2014

Spectacol de teatru interactiv pentru copii: Aventurile lui Hermann

Duminica 16 martie de la ora 12.00 la Clubul Taranului Roman
recomandat copiilor de la 5 ani+

adaptare romanul lui Michael Ende
 „Lungul drum catre Santa Cruz”


cu Antoaneta  Zaharia (actrita a Teatrului Odeon) si Clara Flores (actrita a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti)


adaptare si regie Antoaneta Zaharia 

concept artistic: Lumea lui MOMO 

Sa cunoastem cartile si povestile prin teatru - aceasta este deviza noastra!! Lumea lui MOMO, v-a pregatit o noua poveste transpusa in teatru, "Aventurile lui Hermann", gata sa se intalneasca cu ochisori curiosi de copii, duminica 16 martie la Clubul Taranului.


Intr-o zi mohorata de luni, Hermann o porneste catre scoala. Si cand te gandesti ca ar fi atatea feluri in care si-ar putea petrece frumosii si pretiosii ani ai copilariei, in loc sa-si piarda vremea cu atata invatatura! Si, la urma urmelor, ce rost ar mai avea sa ramana acasa ori sa se mai duca la scoala, doua locuri unde nimeni nu pare sa se sinchiseasca si sa aiba nevoie de el, unde nimeni nu se arata destul de intelept in a-i pretui talentele cu totul si cu totul deosebite. 

Va invitam copii, parinti, bunici si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele... Haideti sa aflam de ce apa sta in nori si de ce curge in jos, si de ce cadem daca sarim de pe un bloc, si de ce putem vedea cum pamantul se crapa ca o coaja de pepene sub picioarele noastre chiar daca in realitate nu se intampla nimic... 

La spectacol se va rade mult, vom canta impreuna ..si sa nu va mire mire daca copiii vostri va vor trage de mana sa le cumparati carti si sa le cititi inainte de culcare... sau chiar sa inceapa sa le citeasca ei... 

intrare spectacol: 20 lei/persoana


Rezervari la tel: 0723.565.113 si lumealuimomo@gmail.com. Biletele se pot procura si online de la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro si in reteaua de vanzari bilete eventim din Librariile Carturesti  și Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo si de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti. 

Biletele se pot procura si in ziua spectacolului de la Clubul Taranului in limita locurilor ramase libere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu