duminică, 14 septembrie 2014

Deschidem stagiunea de teatru pentru copii: Ziua in care a fugit somnul!!!

Duminica, 21 septembrie, ora 11.00
 "Ziua in care a fugit Somnul", de Victoria Patrascu 
un spectacol de teatru interactiv pentru copiii care nu vor sa doarma :-) 
Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman) 


"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana, eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre." 

Dramatizare marca Lumea lui MOMO (in curand MOMOLINO, teatru si povesti pentru copii) dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. 

Distributie: 
Antoaneta Zaharia (actrita a Teatrului Odeon), 
Ioana Flora (premiul Gopo) 
Mihaela Velicu. 


Durata spectacol: 45 de minute. 

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO (in curand MOMOLINO, teatru si povesti pentru copii), in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si educative povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul povestii e plin de imaginatie si surprize! 

 Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113, lumealuimomo@gmail.com Cost bilet: 25 lei/persoana.

Spectacolul are loc in Clubul Taranului Roman (in incinta Muzeului National al Taranului Roman), intrarea din Monetariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu