joi, 18 septembrie 2014

Cum invata bebelusii?

Grup de joaca si explorare senzoriala pentru mamici si bebeici
In fiecare marti de la 10.00 la 11.00
grupa de varsta 6-12 luni
Andreea Stefan psiholog si mama a 3 copiiCum ar fi daca le-am darui copiilor nostri ceea ce au nevoie, la timpul potrivit? 

Cum ar creste daca le-am citi si canta din prima lor zi, daca i-am mangaia din crestet pana in varful degetelor, daca ne-am juca cu sunete si imagini, daca le-am oferi cel mai pretios lucru, timpul nostru? 

Ritmul in care evolueaza un copil in primii ani de viata, dar mai ales in primele luni de viata, este incredibil. El invata in fiecare secunda pe care o petrece treaz, astfel incat pana la varsta de 3 ani, creierul lui se dezvolta in proportie de 80%. 

Cum invata bebelusii? 
Prin joaca si explorare. De aceea bebelusii ating si gusta tot ce gasesc in calea lor, devin atenti la sunete sau zgomote noi, sunt atrasi de imagini colorate si contrastante. Orice stimul nou, orice interactiune cu sens pe care o au este o experienta de invatare. 

La intalnirile pe care vi le propunem ne vom juca cu bebelusii nostri, le vom canta, ii vom provoca cu obstacole, ne vom ascunde sub esarfe si umbrele colorate, vom crea impreuna un spatiu al bucuriei si al conectarii. 

Ce fac bebelusii la intalnirile noastre? 

  • vor fi beneficiarii ideilor noastre creative in materie de stimulare senzoriala
  • vor explora activ spatiul pe care l-am pregatit pentru ei 
  • vor fi leganati pe muzica de bratele iubitoare ale parintilor
  • si cel mai important poate, se vor intalni unul cu celalalt 
Ce fac parintii la aceste intalniri? 

  • au acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari 
  • sunt inspirati de pofta noastra de joaca si pleaca acasa cu un bagaj de idei de pus in practica
  • se deconecteaza de orice altceva si se conecteaza la copilul lor 

Detalii organizatorice:
Ne intalnim in fiecare miercuri la orele 10.00 . Atelierul se poate tine cu un minim de 4 copii si maxim 7. Durata unei intalniri este de 60 minute.

Plata la sedinta: 60 lei/sedinta (parintele/insotitorul copilului nu plateste)  doar daca raman locuri libere, prioritate avand cei inscrisi la module

Plata la module 300 lei/modul de 6 sedinte - valabil 2 luni
Frecventa: saptamanala

Plata integrala a abonamentului se poate face dupa prima sedinta, avand astfel optiunea sa incercati inainte de toate activitatile pe care vi le propunem si apoi sa decideti daca vi se potriveste si doriti sa continuati (urmand sa se scada din costul abonamentului daca optati ulterior pentru aceasta varianta). Sedintele pierdute din motive obiective se recupereaza la urmatoarea grupa, dar nu mai mult de 2 sedinte. Abonamentul este valabil pana la epuizarea celor 6 sedinte, pana la 8 saptamani de la data inscrierii.

Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la: lumealuimomo@gmail.com, specificand varsta copilului. In functie de numarul si varstele copiiilor inscrisi, vom forma doua sau mai multe grupe de copii. 

Detalii la telefon:  0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu