marți, 7 octombrie 2014

Atelier de creatie florala - plantam bulbi pentru primavara si pictam ghivece din lut ars

Sambata 11 octombrie, ora 11.30
Plantam flori si pictam ghivece din ceramica 
pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere
Cu Oana Bernecher

Cum creste floarea in pamant? De unde vine ea? Si cat sunt de mari radacinile ei? Are mai multe? Cata apa are nevoie? Dar soare? Dar chiar  toate florile sunt colorate si au miros? 

Copiii iubesc natura, adora florile, si sunt curiosi nevoie mare cand vine vorba despre cum se naste viata si creste mai departe.

Sambata aceasta ne vom picta ghiveciul din lut ars si apoi vom planta cate un bulb pe care il vom ingriji si iubi pana la primavara Vom lua vasul acasa sa-l asezam la fereastra. Iar Oana, Zana Florilor, ne va invata cum se ingrijesc si se cresc florile. 

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de creatie florala de, sambata 11 octombrie, ora 11.30. O noua experienta de viata! Aici copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. 

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 
10% reducere pentru frati! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu