marți, 14 octombrie 2014

Povesti cu dovleci - Zana Bostanica si Printul Bostanel

Sambata 25 octombrie ora 10.30
Atelier de creativitate si joaca pentru copii, mamici si tatici
Andreea Stefan si grupa 2-3 ani 

De niste saptamani bune va invitam sa va jucati cu toamna si darurile ei. Acum a venit vremea bostanilor, rumeni, galbeni sau roscovani, grasunei si simpatici, dar mai ales deliciosi daca ne gandim la o supa cremoasa si sanatoasa sau o placinta aromata cum numai mama stie sa faca!! Hmm deja mi-e fooame!
Sambata aceasta, lasam miezul dulce la o parte si ne jucam cu semintele. V-ati imaginat cate se vor face cu ele, doar daca le coloram si incepem sa le lipim? O multime de minuni. Noi insa am ales pentru astazi, sa ii transformam precum in Cenusareasa in Zana Bostanica si Printul Bostanel. Casa voastra se va pregati astfel pentru Helloween sau doar vom adauga un nou simbol al toamnei. Va place joaca noastra?


Cu cine veti lucra si va veti juca?
Andreea Stefan, psiholog si mama a 3 copii

Cand, unde, cum si cat?
Sambata 18 octombrie, 2014, ora 11.00
Durata 60 minute
Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti
Cost atelier: 50 lei/copil (parintele nu plateste) 
Avem ceai cald din belsug si multe zambete frumoase. 


*Inscrierea se face pana pe 17 octombrie in limita celor 8 locuri disponibile.
** Pentru garantia rezervarii, recomandam plata in avans cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Inscrieri aici!
lumealuimomo@gmail.com
detalii: 0723.565.113

Important!!!!

Participarea al acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, in saptamana premergatoare, in limita locurilor disponibile. Grupa minima 5 copii, maxim 8 copii. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu