miercuri, 11 martie 2015

MOMO FAMILY SUMMER CAMP "JOCURILE COPILARIEI"


Cine nu isi aminteste cu drag de anii copilariei? E singurul moment din viata noastra, in care traim totul la intensitate maxima, in care radem, plangem si ne bucuram, ne facem prieteni noi si fabulam cat cuprinde - toate in aceeasi zi; apoi uitam ca ne-am suparat si luam totul de la capat.

Cati dintre noi, nu pastram in suflet zilele in care ne jucam in fata blocului sau prin gradinile bunicilor, pe maidanele din cartiere, tipam cat puteam de tare si veneam acasa cu genunchii juliti? Tot universul nostru se reducea la joaca si fiecare zi era o noua aventura, fiecare pietricica o comoara magica...

Lumea lui MOMO se pregateste cu maaare emotie pentru cea de a 4 a editie a taberei de vara pentru copii și părinți, în care ne vom deconecta total de la ritmul vieţii noastre, pentru a ne conecta la ritmul de IMPREUNA si JOACA. 

Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp. Ne vom
juca intre noi si vom invata cele mai nebanuite insusiri ale fiintei noastre. Vom fi pe rând indieni, bucatari, povestitori, rate, vanatori, ciobani sau cautatori de comori şi ne vom bucura împreună de jocurile nesfarsite ale copilăriei Baba Oarba? Ratele si vanatorii? Elasticul? Tara, tara vrem ostasi? Ursul doarme si viseaza? Mima? 9 pietre? Sticluta cu Otrava? Cazemate? Batistuta?

Dacă copilul are deja 2 ani impliniti sau se apropie de 11/12 ani este perfect pentru el să îi placă ce punem noi la cale. 

Cateva dintre detaliile acestei taberei din acest an...

  • perioada,  in pargul caiselor si piersicilor 5-10 iulie 2015
  • locul: pe culmea unui deal din Bran, in linistea turmelor de oi, in 3 vile izolate de aglomeratia urbana si care ofera nu doar confort, ci servicii adaptate nevoilor noastre de grup: pajisti de joaca si recreere doar pentru noi, spatii dedicate in aer liber pentru servit masa, bucatarie cu produse naturale din ferma proprie, camere spatioase, terase si balcoane cu privelisti , teren de sport, loc de foc de tabara si de povesti, trasee de bicicleta http://www.casadinbranvillas.ro/
Ce include pachetul de tabara din acest an?
  • 5 nopti de cazare, 3 mese pe zi, 2 gustari
  • optiuni culinare pentru toate dietele..vegane, vegetariene sau carne
  • 5 traineri inimosi care pregatesc un program despre care sa povestiti si nepotilor: Andreea Stefan, Mira Loghin, Monica Reu, Oana Bernecher, Karina Botis.
  • drumetii, ateliere de creativitate pentru copii, sezatori pentru parinti, jocuri copii-parinti, picnic pe munte, o zi la stana, pescuit la rau repede, ateliere de gatit hrana sanatoasa, biciclit pe carari de munte etc
  • "Cum sa te bucuri mai mult de relatia voastra"" workshop dedicat relatiei de cuplu oferit de Monica Reu
  • "Cum oferim recunostinta si apreciere copiilor nostri" - workhop de comunicare non violenta pentru parinti
  • si inca alte cateva momente la care inca lucram. Programul detaliat al taberei este in plin act de creatie, el va fi finalizat in aproximativ 2 saptamani.
DETALII DESPRE CAZARE SI MASA - CASA DIN BRAN VILLAS














Gazda celor 6 zile in care ne vom petrece o parte din vacanta de vara este localizata in Bran (la maxim 2 h si 30 minute de Bucuresti), cocotata pe culmea unor dealuri, departe de zgomotul strazii, inconjurati de liniste si mult verde - CASA DIN BRAN VILLAS -http://www.casadinbranvillas.ro/

Este un complex de 3 vile elegante si decorate cu bun gust, cu pajisti largi tocmai bune de alergat, cu teren de sport, terase generoase de stat la povesti, citit sau nefacut nimic :-), locuri de luat masa in aer liber si interior.

Mesele sunt pregatite de personalul complexului, produsele fiind provenite din ferma proprie, iar menul va incerca sa acopere 3 tipuri de diete: vegana, vegetariana sau carne in functie de specificul familiei. Mancarea va fi gatita pe principii alimentare sanatoase, majoritatea ingredientelor vor fi integrale si nu se vor folosi produse alimentare industrializate.

Exista mai multe tipuri de camere dupa cum urmeaza:

Cazare in vila (camere dotate cu baie in camera): 
  • Camera dubla pat matrimonial - 6 camere disponibile
  • Camera tripla pat matrimonial si canapea extensibila - 2 camere disponibile
  • Apartament - 2 camere disponibile
Cazare in cabana-foisor (paturi suprapuse/1 baie la 2 camere)
  • disponibilitate: 4 camere 

Despre Monica Reu 
Formator Monica Reu împărtăşeste metoda CNV din anul 2004 şi este formator autorizat CNFPA. Este singurul trainer român de Comunicare Nonviolentă certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite. Organizează şi susţine workshop-uri în România şi Polonia pentru cadre didactice, părinţi şi cupluri. Din anul 2007 este preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Nonviolentă (www.nonviolenta.org) cu sediul în Bucureşti, organizaţie ce are ca scop promovarea principiilor CNV în societatea românească. Programul Educaţie Empatică s-a născut din dorinţa ei de a împărtăşi cu părinţii un instrument de relaţionare ce poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Unul dintre învăţătorii săi într-ale comunicării empatice este fiica ei, Emma, în vârstă de patru ani. 


Preturile pachetelor de tabara se diferentiaza in functie de numarul de adulti si copii si tipul de camera ales, cu toate serviciile mentionate mai sus inclusiv workshopurile sustinute de Monica Reu. Preturile vor fi oferite individual, in urma solicitarilor scrise primite la email: lumealuimomo@gmail.com

Este bine să ştiţi că am început deja înscrierile şi si avem loc pentru 14 familii, Iar locul il retinem de indata ce ne-ati returnat formularul de participare si ati achitat avansul. Dacă v-am facut curiosi, scrieţi-ne (lumealuimomo@gmail.com) şi vă povestim inclusiv despre costurile aferente. Sau sunaţi-ne, cum vă este mai simplu. 0723.565.113.

Zambetele, veselia, dedicatia, povestile de impartasit, trairile, pasiunea cu care facem toate acestea sunt din partea casei si oferite cu mult drag!


Spor la fericire! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu