luni, 23 martie 2015

Povestea Iepurasului de Paste - Atelier interactiv de teatru, joaca si povesti

Duminica 29 martie, ora 10.00
Clubul Taranului
recomandat copiilor cu varste intre 3-6 ani

A fost odata ca niciodata....o poveste minunata !! Se spune ca demult tare demult, traia o familie de iepurasi, mama, tata si cei 7 copii veseli si zglobii, insa parintii nu stiau care dintre ei va fi ales iepurasul de Paste..


Vreti sa aflati mai departe continuarea povestii? Si mai ales nazdravaniile iepurasilor? Va asteptam alaturi de Momolino sa intrati in jocul nostru si sa ne bucuram impreuna. 

Vom canta, vom dansa, si prin intermediul teatrului ne vom distra dar si invata : despre emotii si sentimente, despre prietenie, despre cum sa actionam si sa intram in joc, cum sa devenim mai increzatori, curajosi si sa ne simtim valorosi. Vom fi impreuna intr-o joaca de poveste, in care noi vom fi actori si parintii spectatori! 

Pret: 35 lei/copil (parintii nu platesc) 15 locuri disponibile. Participare doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com. Detalii la 0723.565.113

Nota: cei care nu mai pot participa la acest atelier sunt rugati sa ne informeze (in scris sau telefonic) pana cel tarziu sambata la ora 12.00 pentru a-i oferi locul unui alt copilas aflat pe lista de asteptare. Atelierul se desfasoara in cadrul parteneriatului Lumea lui MOMO cu Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman), din Strada Intrarea Monetariei (curtea muzeului dinspre Bd. Ion Mihalache)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu