marți, 5 mai 2015

Copacul Familiei - atelier creativ, cu joaca si povesti pentru copii de 2-3 ani

Sambata 9 mai, ora 11.00
grupa 2-3 ani
cu Andreea Stefan

Hai sa ne jucam de-a copacii! sa ne aplecam spre pamant, sa ne inaltam catre soare, sa ne intindem, sa asteptam, sa ne lasam leganati de vant si mangaiati de soare. Si acum ca suntem copaci, vom avea grija de noi, vom aduce apa sa ne ude, vom aduce pamantul sa ne hraneasca, soarele sa ne incalzeasca si pasarile sa ne bucure cu cantul lor! - aceasta este povestea de azi, in jurul careia ne vom juca cu imaginatia.

Copacii vorbesc despre noi si familia noastra. Asa ca alaturi de parinti, vom alege culorile care ne inspira, vom decupa fetru si hartie colorata pe care le vom lipi in copacul desenat de noi. Acolo ii vom aseza soarele si luna, cerul si pamantul, apa si verdele frunzelor si chiar ciripitul pasarilor.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora , la copilul lor prin joaca si voie bune. 

Detalii organizatorice
Durata atelier: 60 minute Locuri disponibile: 9 
Taxa participare: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita inainte de intrarea la atelier.

Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email dat la timp, ajuta un alt copil sa se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu