marți, 12 mai 2015

Dor de mare - atelier de construit castele de nisip si mesterit mandale cu scoici (2-3 ani)

Atelier de creativitate si joaca pentru copii (2-3 ani) si parinti
Sambata 16 mai, ora 11.00
cu Andreea Stefan


Când se face un pic mai cald afară, vouă unde ne este gândul? 
Când apar căpşunile şi cireşele, vouă, unde vă este gândul? 
Când auzim cucul prin parc, vouă unde vă este gândul? 
Dar când vi se face dor de mare, voi ce faceţi? 

Căci noi ne jucăm de-a MAREAA, uite aşa: 

  • Umplem 2 lăzi cu nisip magic (kinetic), adorat de copii curioşi care doresc să experimenteze şi să atingă totul 
  • Ne aducem formele şi lopatele şi începem să ne imaginăm cu mânuţele noastre castele de nisip 
  • Coloram mandale în culorile cerului şi ale mării, lipim nisip strălucitor şi scoici rătăcite, melci curioşi şi pietricele vorbăreţe 

Daca iti place joaca noastra, te invităm să îţi pui ochelarii şi pălăriuţa de soare, cu mama sau tată de mâna, si sa păşesti (decultz) în lumea imaginată de noi, "Dor de mare"". 


Nisipul magic de la Merlin Store & Toys https://merlinstore.ro/12-nisipuri-magice este o jucărie fantastică, ce aduce copiilor bucuria tactilă a nisipului umed de la malul mării. Nisipul are o textură asemănătoare miezului de pâine pufos, nu se lipeşte de mâini, nu murdăreşte, nu se usucă niciodată şi nu are nevoie de apă! Este catifelat, plăcut la atingere, încurajând astfel dezvoltarea abilităţilor tactile şi de motricitate fină. Moldelarea cu ajutorul palmelor sau a vârfurilor degetelor oferă o experienţă relaxantă şi creativă atât copiilor, cât şi adulţilor. 

Atelierul se adresează copiilor de 2-3 ani şi urmăreşte dezvoltarea de abilităţi practice, creative şi sociale. Părinţi sunt invitaţi să participe, să se conecteze timp de 1 ora, la copilul lor prin joacă şi voie bune. Detalii organizatorice Durata atelier: 60 minute Locuri disponibile: 9

Taxa participare: 50 lei/copil (gratuitate pentru părinte) Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe bază de înscriere la lumealuimomo@gmail.com, menţionând numele şi vârsta copilului, telefonul de contact, în limita locurilor disponibile. Înscrierea devine valabilă, după primirea emailului de confirmare din partea noastră. Taxa se achita înainte de intrarea la atelier. Dacă aflaţi că nu mai puteţi veni, un simplu telefon sau email dat la timp, ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier. Detalii la telefon: 0723.565.113 Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu