miercuri, 28 octombrie 2015

Atelierul inflorat pentru un Halloween de speriat

Atelier de decorat tartacute cu flori si zambete dragute
cu Oana Bernecher, mama florilor si a copiilor
grupa 4-10 ani
Sambata 31 octombrie, ora 11.30
Lumea lui MOMO


Noua ne place toamna si tot ce aduce ea mai bun, iar dupa ce ne-am ocupat de toate castanele din parc, de bogatia gradinilor de legume, de frunzele galbene si aramii cazute pe alei sau de bostanii rotofei, a venit si randul tartacutelor.

Le vom transforma in cele mai simpatice si vesele figurine -aranjamente florale pentru casa noastra, sa stea departe orice boare de urat sau de tristete. Sculptam, lipim, bricolam, pictam si decoram..adaugam ochi, gura si urechi, iar la final umplem tartacutele cu flori de toamna, frunze si crengute! Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul inflorat pentru un Halloween de speriat, Sambata 31 octombrie, ora 11.30. 

O noua experienta de viata! Locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice Durata atelier: 60 minute Locuri disponibile: 8 Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic).  Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu