miercuri, 28 octombrie 2015

Traista cu povesti - Poveste cu frunze si dovleci


Atelier de joaca senzoriala, prin imaginatie si conectare
pentru copii de 2-3 ani si parinti
Sambata 30 octombrie, orele 10.00 si 11.30
la Lumea lui MOMO


Cum ar fi, sa ne jucam cu frunzele, sa ne rostogolim si sa ne afundam cu totul in ele, sa le simtim textura sau mirosul copt de toamna?  Sa le scotocim pana gasim bostaneii colorati ascunsi printre frunze, pe care sa-i asezam mai apoi pe masa cu minuni!

Si dupa ce le-am ascultam povestea, despre cum calatoresc ele prin lume pornind de pe crengile copacilor, ne vom aduna sa modelam impreuna cei mai simpatici dovleci de speriat Halloweenul.

De ce sa participi ca parinte, alaturi de copilul tau?
  • ai o legatura foarte stransa cu copilul tau, bazata pe incredere si cunoastere 
  • ai o  mai buna interactiune fizica si emotionala 
  • redescoperi copilul din tine
  • zambesti mai des si scapi de stres 
  • iti stimuleaza creativitatea de a inventa jocuri si povesti 
  • ai acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari
"Traista cu povesti" este o intalnire saptamanala intre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. Asa, noi vom crea povestea, iar voi veti aduce imaginatia si pofta de joaca. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti, iar participarea se face doar pe baza unei rezervari la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot obtine la tel. 0723.565.113

La acest atelier vom lucra in 2 sali, una de explorare senzoriala in care copiii se vor juca liber in frunze si cealalta in care vom asculta povestea si vom modela dovlecii.

Cost atelier 50 lei/copil (toate materialele incluse) . Adultul nu plateste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu