marți, 5 aprilie 2016

Pictură pe pietre sau cum transformi bulinele in buburuze

Atelier de creativitate, conectare si joaca senzoriala pentru copii
cu Andreea Ștefan, instructor în educație timpurie
de la 10.00 la 11.00 - grupa de 2-3 ani
de la 11.30 la 12.30 - grupa de 3-4 aniȘi voi ați fost in parc weekendul acesta? Și noi!! Și ne-am lăsat inspirați de zecile de buburuze sau mămăruțe care ni se urcau pe degete și apoi coborau pe firele de iarbă. Le-am cântat și descântat pana din mănă ne-au zburat și pe flori s-au așezat!


Așa ca ne-am gândit să vă invităm sâmbata aceasta să transformăm pietrele adunate astă vară de la râu, buburuze verzi și roșii și galbene și albastre chiar! Iar Andreea ne va aduce o poveste nouă, un joc de degete de-a primăvara și un cântecel pe care să îl învățam împreună.


Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier. 

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113.  Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu