joi, 5 mai 2016

De-a brutaritul - atelier de facut painici pentru copii mici (2-4 ani)

ora 10.00 - copii de 2-3 ani
ora 11.30 - copii de 3-4 ani

Sambata 7 mai la Lumea lui MOMO
cu Andreea Stefan - instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie


Asa cum ii sta bine unei familii ca a noastra proaspat intoarsa din vacanta, sambata dimineata de la 10.00 si 11.30 va invitam sa descoperim impreuna reteta unei dupa dimineti vesele si calde impreuna.

Mai intai si intai ...plamadim, framantam paine de casa, din fainuri bune si sanatoase stropite cu ulei de masline si impanate cu seminte de in si floarea soarelui. Apoi modelam fiecare cate o bucata din painea uriasa: melci cotobelci, floricele, urechi sau boticuri de pisici, nas lung de Pinochio, picioare de broasca etc. Ne unim modelele, formam painea mare..si o asezam in cuptor la crescut si rumenit.

Si cat se coace ea acolo, noi pasim spre lada senzoriala, unde Andreea ne asteapta cu o poveste de calatoria unui bob de grau. Si cum stim ca povestea va prinde viata si ne va face o pofta si mai mare de joaca (credem noi si o foame grozava), precum povestea lui MOMO:

"" De cand era si MOMO cu ei se pricepeau sa se joace atat de frumos ca niciodata mai inainte. Nu mai exista nici o clipa de plictiseala. Dar nicidecum pentru ca MOMO ar fi venit cu idei atat de bune. Nu, MOMO era doar de fata si se juca impreuna cu ei. Tocmai astfel - nu se stie de ce- le veneau copiiilor ideile cele mai bune. Zilnic nascoceau jocuri noi, unul mai frumos ca altul". (Michael Ende, MOMO)

Cand povestea si joaca s-au gatat si painea a iesit din barlogul ei, calda si gata de papat!

Asadar, mamici, tatici, surioare, frati bunici..va asteptam cu drag si spor. Nu uitati sa rezervati la lumealuimomo@gmail.com, caci avem locuri limitate!! Si pentru ca e sarbatoare, pretul la aceasta adunare este 50 de lei de copil iar parintele insotitor are gratuitate.

Detalii la telefon 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu