marți, 11 octombrie 2016

Atelier de educatie creativa: ceramica si modelaj in lut


Din 15 octombrie, in fiecare sambata de la ora 11.00
pentru copii de la 6 la 8 ani
la Lumea lui MOMO

Cum ai arăta dacă ai fi un animal fantastic? Dar daca ai dacă ai fi o plantă? – poți fi un copac, o floare, o algă....tu ce alegi? Ce culoare ai avea, ai fi verde, roșu, multicolor, ai fi foarte mic sau dimpotrivă, ai trăi în apă, pe pământ sau atârnând parțial deasupra lui? Atelierul de ceramica si creativitate este un proiect cu totul special oferit de Lumea lui MOMO, copiilor de la 6 la 9 ani

Un atelier de modelaj in lut pentru copii, care sa le permita explorarea fara limite. Pornind de la joc, temele propuse au ca scop activarea imaginației, a rabdarii si a indemanarii prin cultivarea creativității și a spiritului ludic. Si nu in ultimul rand socializarea intr-un mediu in care se lucreaza atat individual cat in echipa. Vom modela impreuna obiecte tridimensionale din lut - figurine din lut, plante, animalem case etc. carora le punem accesorii din materiale complementare: pene, pietricele, samburi, bucati de sticla sau ceramica, etc.

Parintii sunt invitati sa ramana alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna, oferindu-va reciproc timp de calitate impreuna!

Atelierul de modelaj propune patru sedinte in care descoperim joaca cu lutul, modeland obiecte tridimensionale. Temele propuse pun accentul pe autocunoastere, folosind tehnica lutului. In prima sedinta ne obisnuim cu lutul si desenam contururi cu diferite forme pe care le decupam. In a doua sedinta concretizam un prieten imaginar incercand sa il redam prin modelaj in lut. A treia sedinta contureaza tema familiei. In ultima sedinta, lucram la casuta noastra, din povesti.

Prima sesiune,  15 oct  - Placuta de lut, Initiere in modelare, desen si decupaj in lut

A doua sesiune, 22 oct - Prietenul imaginar, modelarea tridimensionala

A treia sesiune, 29 oct - Familia mea

A patra sesiune, 5 noiembrie - Casa mea

Participarea la acest atelier se face doar pe baza de inscriere prealabilă la lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile. Vă rugăm să ne menționați vârsta copilului si datele de contact ale părintelui.

Costuri: exista 2 variante, plata la sedinta, 60 lei/copil si 30 lei parinte insotitor sau 200 lei, pachet de 4 sedinte care se achită integral la înscriere.

Durată atelier 70 minute

Atelierul are loc la sediul Lumea lui Momo din str. Ipotesti nr. 23, Sector 4


Despre Bianca Mann

Bianca Mann este artist plastic, traieste si lucreaza in Bucuresti. Iar atunci cand nu o gasesti in atelierul ei de creatie, o vezi intre copii si adolescenti, lucrand cu ei. Si asta o bucura foarte mult. De aceea incepand din aceasta toamna s-a alaturat echipei Lumea lui MOMO.  Este absolventa a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul Sculptura, licenta si master. In prezent este student doctorand in cadrul aceleiasi Universitati. A participat in numeroase expozitii personale si colective pe plan national si international. Bianca Mann este reprezentata de Galeria de Arta Mobius din Bucuresti.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu