marți, 4 octombrie 2016

Sărbătoarea Recoltei - deschidem sezonul de joacă și conectare pentru copii și părinți


Joc, joacă și voie bună, ateliere de brutărit și murăturit
Sămbătă 8 octombrie, ora 11.00
in căsuța Lumea lui MOMO din Ipotești 23

Dragi prieteni, a venit momentul mult asteptat de noi si mult căutat de voi, deschiderea Sezonului Lumea lui MOMO 2016-2017 de evenimente de familie.

Toamna aceasta a venit cu belșug de emotii și bucurii: ne-am mutat la casă nouă, ne-am diversificat programele educaționale, am crescut ca echipă, iar comunitatea ni s-a îmbogățit cu noi părinți și copii.

Și nu întamplator vă așteptăm pe 8 octombrie să ne sărbătorim, să ne înveselim, să ne conectam și să ne jucăm..cu păine coaptă și in covată frămantată.

Astfel, la 11 trecute fix, vom incepe Sărbatoarea Recoltei cu o horă românească in curte, apoi vom intra in casă unde vom modela și coace pâinițe din secară, ovaz si grâu, iar cât stau rotunjoarele la cuptor, vom pune impreună murături de toamnă în borcane bombate și de mânuțele voastre decorate. Vom incheia sărbatoarea noastră, ascultănd o poveste in cercul prieteniei.

Fiecare familie va pleca acasă cu bucuria conectarii și a jocului in familie, împachetate lângă painica coaptă și borcanul de murături.

Noi vom oferi toate ingredientele necesare, vă rugam doar să aveti cu voi, de acasă, un borcan de 800 de gr.

Locurile la acest atelier-eveniment sunt limitate, de aceea va rugăm să vă înscrieți din vreme!

Evenimentul va dura aproximativ 1,5-2 ore, si este recomandat copiilor care au implinit 3 ani si celor care abia au atins 99 de ani.

Pretul este unul special, 40 lei/copil + părinte. Avem ceai din belsug, mere, struguri și coșuri cu zămbete pentru voi.

Pentru inscriere e suficient sa ne scrieti la lumealuimomo@gmail.com si sa ne comunicati datele voastre, dar doar daca sunteti siguri ca veti putea ajunge, ne-ar părea rău sa ținem locul ocupat unui alt copi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu