luni, 28 noiembrie 2016

Biscuitii lui Mos Nicolae

Sămbată 3 decembrie 2017
pentru copii de 2-4 ani si părinți laolata
ora 10.00 (2-3 ani) si 11.30 (3-4 ani)

Se spune ca lui Moș Nicolae ii plac foarte mult, dar foarte mult biscuiții cu scorțișoară, nuci, stafide și curmale așa că nu intâmplător, cu generozitate și iubire umple pe furiș ghetute de copii cu biscuiți aromați și portocale îmbietoare.

Dar cum ar fi ca în seara de Moș Nicolae, atunci cand ghețutele sunt lustruite lună și lumânărica de veghe aprinsă, să ne gândim la drumurile lungi și infrigurate ale Moșului, să-i lăsăm lângă ghetuțe, un ceai cald cu 2-3 biscuiți cu scorțișoară! Cred că se va bucura din tot sufletul și va aprecia grija pe care i-o purtăm!

Noi i-am aflat rețeta secretă și vă poftim ca sămbătă dimineața să o incercam impreună. Vom pregati un aluat special, făra zahăr, fără foc. Un îngeraș ne-a șoptit că Moș Nicolae a renunțat pană si el la zahăr, dupa ce a aflat cat rău le poate face oamenilor dar mai ales copiilor.

In plus vom cănta colinde, vom asculta  Povestea lui Moș Nicolae. vom juca in lada senzorială.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Cum vă inscrieți la atelier?
Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la lumealuimomo@gmail.com. Atelierul costă 55 lei (in care intra toate ingredientele necesare) iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

PS. Adresa noastră este: Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti, telefon 0758.585.113 sau 0754.565.111

*Inscrierea se face in limita celor 9 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la lumealuimomo@gmail.com. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu