joi, 10 noiembrie 2016

Transparente si culori de toamna

Atelier de conectare prin joaca pentru copii de 2-4 ani si parinti
Sambata 12 noiembrie, ora 10.00 si 11.30

Se spune ca toamna este a doua primavara, cand fiecare frunza este o floare, voi ce credeti? Cum ar fi sa ne decupam u tabloul de fereastra din hartie de matase prin care sa privim cerul in mai multe culori si sa lasam lumina sa intre bland in casele noastre?

Draga mamica sau draga tatic, ia-l de mana pe cel mic si hai sa ne jucam impreuna in casuta noastra vesela. Vom canta, decupa si lipi..activitati mult indragite de copii.


Cu cine veti lucra si va veti juca?
Alexandra Marcu, mama si instructor de educatie timpurie

Cand, unde, cum si cat?

Sambata 12 noiembrie 2016
ora 10.00 - copii de 2-3 ani
ora 11.30 - copii de 3-4 ani
Durata atelierului 60 minute
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti

Cost atelier: 50 lei/copil (parintele nu plateste) 
Avem ceai cald din belsug si multe zambete frumoase. 

"Conectare prin joacă" este o intalnire de weekend dintre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. MOMO va crea povestea, va initia joaca iar voi veti aduce imaginatia si entuziasmul. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (in sala intra un singur parinte) iar participarea se face doar pe baza unei rezervari prealabile. Detalii se pot obtine la 0723.565.113

Atelierul se adresează familiilor care au copii intre 2 si 4 ani, iar activitatile urmaresc devoltarea competentelor pe aceasta grupa de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

*Inscrierea se face in limita celor 8 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la lumealuimomo@gmail.com. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu