vineri, 7 decembrie 2012

Atelier de Coronite de Craciun


Sezatoarea de mamici si pitici
marti 11 decembrie incepand cu ora 18.30
Cu Doina Pop

Vino si creaza impreuna cu copilul tau, cea mai frumoasa Coronita de Craciun! Va aduce multa bucurie in casa, fie ca o asezi pe masa in jurul unei lumanari sau o agati la usa, pentru ca e decorata chiar de voi! Este un mod relaxant si placut sa petreci o seara de iarna impreuna cu copilul tau, in compania altor mame preocupate de acelasi lucru ca si tine, alaturi de un ceai cald si biscuiti de casa.

Imaginatia si creativitatea voastra se vor folosi de o combinatie de materiale decorative, nasturi, margele multicolore batoane de scortisoara, fructe uscate sau textile colorate.

Veti duce cu voi acasa o stare de spirit buna impreuna cu cea mai frumoasa coronita de Craciun, pentru ca e facuta de tine si copilul tau. In plus veti da o alta valoare timpului petrecut impreuna!

Noi iti punem la dispozitie toate  materialele necesare, incepand cu cornita de brad natural pana la fiecare accesoriu, astfel incat coronita ta sa fie asa cum iti doresti. Cost atelier: 50 lei/sedinta de 90 minute (tutorial, materiale, ceai & biscuiti din partea casei) . Locuri limitate! Detalii si inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0723565113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu