vineri, 27 aprilie 2012

Atelier de creativitate si picturalitate..pentru mici si mamici

Sambata 28 aprilie orele 10.00 si 11.15 
Pictam cu baloane de sapun si mesterim cea mai originala vaza de flori 
cu Viorica Pintilie, grupa de varsta (2-4 ani)

In Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Sambata vom face asa: intai si inati, vine fiecare si cum are cu un borcan de sticla. Gol. Uscat si spalat. Mai apoi - de la MOMO citire, cu hartie colorata - creponata, dantelata, servetelata sau matasata :-)), taiata fasii vom lipi. Aducem si niste nasturasi si cu ce mai avem noi prin atelier - scoici, paiete, pietricele..snururi si altele, terminam de decorat. Lacuim bine sa nu ramanem fara frumusata de vaza si asteptam cu nerabdare sa punem in apa primul buchet pentru mama sau bunica...sau cine vrem noi. Cat sta vaza la uscat...noi ne punem pe pictat!!

Cu baloane colorate de sapun, chiar pe foaia alba de hartie. Chiar nu va spunem mai multe, caci e marea noastra ghiduseala!! Hai degraba, suna si rezerva un loc!! Durata sedinta 60 de minute. Pret 45 lei (mama + copil) - materialele incluse. Program: 10.00 (2 -2,5 ani), 11.15 (3-4 ani). Toate obiectele lucrate la atelier se iau acasa. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu